icon website

Retrospectivă 2022

Anul 2022 a fost unul plin de provocări. După pandemie nu am știut la ce să ne așteptăm iar izbucnirea războiului a adâncit și mai mult sentimentul de nesiguranță. Din fericire, am fost mai uniți decât oricând și ne-am adaptat cu bine la toate schimbările inevitabil apărute.

Față de 2021, brandul Elcokids a devenit și mai popular pe piața jucăriilor calitative pentru copii. Mai mult ne-ați reconfirmat că suntem pe drumul cel bun, astfel că în ciuda dificultăților apărute am reușit să ne atingem obictivele pe anul trecut.

Mulțumim furnizorilor și colaboratorilor din partea cărora am avut susținere în aceste momente incerte ce au urmat pandemiei.

De la evenimente, până la colaborări cu persoane îndrăgite de mulți dintre voi, Elcokids s-a dezvoltat în continuare. Așa cum v-am obișnuit, venim cu o scurtă retrospectivă a celor mai importante evenimente din universal Elcokids.

Haideți să vedem împreună cum a decurs anul 2022!

 • Comunitatea Elcokids a ajuns la peste 50000 de prieteni online care ne urmăresc cu drag și la mii de clienți. Vă mulțumim!
 • După 4 ani de activitate, portofoliul nostru de produse a crescut continu, astăzi avem peste 3000 de produse în magazinul online. Toate sunt produse de calitate superioară, cu premii internaționale, majoritatea lucrate manual, sigure pentru copii și de la furnizori cu renume în domeniu.
 • Meritele noastre au fost recunoscute de cunoscute branduri internaționale în fabricarea jucăriilor. Suntem mândri că ne-am mărit lista de branduri pentru care suntem Unici Importatori și Distribuitori Oficial în România: Llorens, Kaloo, Le Toy Van, Janod, Lilliputiens și Rockit.
 • Dacă despre primele am mai vorbit dorim să vă reamintim și de cei mai noi membrii Elcokids.

Brandul Lilliputiens uimește prin paletele sale de culori, gama de materiale și universul său populat de personaje fantastic de drăguțe, care încântă copiii. Deviza lor? Jucării ”Smart, sparkling, bonding” (inteligente, strălucitoare, care conectează). Mai mult, toate jucăriile Lilliputiens au ambalajele din carton reciclat sau FSC și au o umplutură 100% reciclată.

Brandul Rockit are misiunea de a ajuta copiii să doarmă indiferent de locație. „Inventăm produse inovatoare și utile pentru somnul bebelușilor, pentru a ajuta părinții epuizați de pe toată planeta“ – este deviza lor. Și au reușit! Părinți din toată țara și de peste hotare ne scriu despre ingeniozitatea acestor produse.

 • Și în acest an ne-am bucurat să colaborăm cu personalități dragi vouă, dintre care amintim: Roxana Blagu, Anca Ciota, Ana Maxim, Anca Sina Serea, decanderambebe, crestesicalatoreste, Patricia Tut, Catrinel Tifrea, Costechi Daniela și mulți alții. Vă mulțumim tuturor!
 • Alte frumoase colaborări au fost cele cu:
  • Forbes Kids​ - Elcokids a crescut mare!
  • Banca de celule stem STEM Sure
  • Un proiect minunat cu cei de la Naeve
  • Am văzut cum dansează profesioniștii la Transylvanian Grand Prix Sibiu - în premieră în România, 3 Campionate Mondiale și 1 Campionat European de dans sportiv.
  • Am participat la Întâlnirea Internațională a distribuitorilor Juratoys unde am aflat care sunt trendurile în piața de jucării și care sunt noile colecții în lucru de la îndrăgitele voastre branduri Janod, Kaloo și Lilliputiens.
  • Ne-am întâlnit cu prieteni și parteneri dragi Elcokid la Baby Boom Show.
 • Nu au lipsit concursurile, promoțiile, articolele de pe #elcokidsblog sau newlstterele bilunare dedicate vouă, comunitatea Elcokids.
 • Vă mulțumim că ne încurajați și ne scrieți zilnic! Și în acest an ne-ați lăsat multe comentarii, recomandări, mesaje și ne-ați motivat să rămânem optimiști.

Așteptăm cu drag să vedem ce aduce anul 2023. La mulți ani împreună!

Cu drag,

Elena Stanciu – CEO Elcokids.

Alte articole recomandate
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
3 ian. 2024
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
Cu încântare și recunoștință, privim înapoi la anul plin de aventuri minunate al Elcokids. Anul 2023 a fost un an de creștere, inspirație și bucurii pentru toți cei implicați în...
Citeste mai mult
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
30 nov. 2023
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului este în aer! Pentru a face această perioadă specială și mai memorabilă pentru cei mici, ne-am gândit să vă oferim o listă...
Citeste mai mult