icon
Cum Comand?

Ne dorim sa oferim un proces de comanda simplu si intuitiv pentru oricine.

De aceea, am simplificat cat mai mult procesul de plasare a unei comenzi astfel incat sa poti beneficia de o experienta placuta in gasirea produselor dorite, introducerea datelor de facturare/livrare si finalizarea comenzii, pentru a te putea bucura cat mai repede de produsele comandate.

1. Selectarea produselor dorite

Alege produsele dorite

Cauta produsul dorit in magazin. Poti cauta produsul navigand in categoriile de produse disponibile in meniul afisat sau direct in campul special de cautare. Produsele sunt organizate pe categorii principale si secundare pentru a putea fi gasite cat mai usor.

Adauga produsele in cos

Dupa ce ai gasit produsele dorite, asigura-te ca ai ales culoarea, dimensiunea sau modelul dorit, dupa care adauga-le pe rand in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului Adauga in Cos.

Ai posibilitatea sa adaugi in cosul de cumparaturi mai multe produse dorite, din categorii diferite.

Cosul de cumparaturi

Dupa ce ai adaugat toate produsele dorite, accesaza cosul de cumparaturi pentru a te asigura ca ai selectat toate produsele. In acest pas, ai posibilitatea sa modifici cantitatea sau sa elimini unul din produsele deja adaugate in cos.

Daca este totul in regula poti incepe procesul de finalizare a comenzii prin apasarea butonului "Trimite Comanda"

2. Finalizarea comenzii

In procesul de finalizare urmeaza cativa pasi esentiali prin care trebuie sa te asiguri ca avem toate datele corecte pentru ca procesul de procesare a comenzii si de livrare a acesteia sa decurga cat mai usor.

Completarea informatiilor personale

In acest pas e necesar sa completati cat mai multe informatii pentru a ne asigura ca, comanda ajunge usor la tine.

Toate informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii tale. Te rugam sa completezi corect formularul si, daca e cazul, sa indici persoanele catre care se face facturarea si livrarea.

E importat sa stii ca adresa de email are o importanta extrema deoarece toate informatiile referitoare la comanda ta si produsele comandate vor fi transmise prin email.

O adresa de email incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, echipa Elcokids nu va putea sa te contacteze sau sa te informeze asupra starii comenzii tale.

Daca adresa de livrare sau de facturare nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe site, inainte de a trece la urmatorul pas in procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

Selectarea metodei de livrare

In acest pas, selecteaza metoda de livrare dorita. Poti sa vezi mai multe informatii in Metode de Livrare.

Selectarea metodei de plata

Alege metoda de plata dorita. Poti sa vezi mai multe informatii in Metode de Plata.

Trimiterea comenzii

La finalul procesului de finalizare a comenzii o sa ajungi pe ultima pagina din acest proces pe care poti sa revizuiesti toate informatiile completate sau selectate.

Te rugam sa le revizuiesti cu atentie! Daca totul este in regula, poti trimite comanda catre noi prin apasarea butonului Trimite Comanda.

Dupa ce finalizezi comanda o sa fi redirectionat pe o pagina pe care iti este afisat un mesaj de confirmare impreuna cu restul informatiilor, iar pe email-ul introdus de tine la inregistrare o sa primesti confirmarea comenzii cu toate datele aferente.

Vizualizarea comenzilor

Pentru a vizualiza istoricul comenzilor tale este necesar sa te autentifici in contul tau de client prin accesare link-ului Contul Meu. 

Dupa autentificare, poti sa vezi tot istoricul tau de comenzi in sectiunea Istoric Comenzi.


 

Alte linkuri utile: