icon
Metode de Livrare

Ne dorim sa oferim flexibilitate in privinta livrarii produselor comandate de aceea punem la dispozitie doua optiuni de livrare: Livrarea prin Curier Rapid sau Ridicarea Personala a comenzii.

Indiferent de optiunea aleasa, vrem sa ne asiguram ca vei primi produsele intr-un timp cat mai scurt si in cele mai bune conditii.

1. Livrare prin Curier Rapid

Comenzile trimise prin curier ajung la tine de obicei în 1-2 zile lucratoare, oriunde in Romania. Daca comanda a fost plasata in intervalul potrivit, in majoritatea cazurilor, vei primi coletul in doar 24 sau 48 de ore de la expediere, oriunde in tara.

Pentru a ne asigura ca primesti coletul la timp, inainte de vizita curierului vei fi notificat telefonic sau prin SMS pentru a confirma prezenta la adresa de livrare a coletului.

Procesarea si livrarea comenzilor

  • Comenzile plasate pana la ora 16.00 sunt expediate in aceeasi zi;
  • Comenzile plasate dupa ora 16.00 vor fi expediate in ziua urmatoare;
  • Comenzile plasate pana la ora 16.00 in zilele de Vineri, sunt livrate Luni, urmatoarea saptamana;
  • Comenzile plasate in zilele de weekend sunt expediate Luni cu livrarea coletului in ziua urmatoare.

Costuri de livrare prin curier

  • Costul transportului este de 20 lei, oriunde in Romania, pentru orice comanda sub 300 lei;
  • Livrarea este gratuita pentru comenzile de minim 300 lei.

2. Ridicare Personala

Daca esti din Alba Iulia, din apropiere sau ai drum prin Alba Iulia, poti sa ridici personal comanda de la Centrul Logistic de pe Strada Fabricilor, Nr. 5, Alba Iulia 510403.

In cazul ridicarii personale de la Centrul Logistic, nu se percepe nicio taxa suplimentara pentru transport, iar plata coletului poate fi efectuata in momentul ridicarii, fara a fi nevoie sa achiti comanda in prealabil.

Totusi, daca ai ales sa platesti online cu cardul, te asteptam in intervalul orar 09:00 - 17:00 doar sa o ridici, fara a mai achita alte taxe.


 

Alte linkuri utile: