icon
Despre Noi
ELCOKIDS

Bucura-te de universul Elcokids

O lume a jucariilor premium, unde siguranta si calitatea sunt fundamentale, nu doar simple promisiuni.

Suntem magazinul care aduce laolalta calitatea si magia jucariilor, unde joaca se imbina perfect cu procesul de invatare. Ne dedicam sa oferim experiente de joaca sigure, pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa a copiilor.

LOVE 4KIDS

Descopera fascinanta lume Elcokids

Intr-un orasel cu farmec, unde istoria si oamenii calzi isi impletesc povestea, s-a nascut Elcokids.

In universul Elcokids, gasesti mult mai mult decat un simplu magazin de jucarii. Este un loc care imbina dragostea pentru copii cu pasiunea pentru calitate si creativitate. Astfel, aceasta lume fermecata nu atrage doar copiii, ci si sufletele curioase ale adultilor, care se bucura sa se joace alaturi de cei mici.

Calatoreste in acest univers captivant si descopera povestea noastra. Cu o selectie impresionanta de jucarii premium, jucarii educative si jocuri interactive, vei gasi mereu cadoul perfect pentru cei mici. Fiecare jucarie are in spate o preocupare profunda pentru siguranta, design si calitate, astfel incat experienta de joaca sa fie complete si sa aduca bucurie autentica.

Elcokids este locul in care se impletesc amintirile pline de veselie si explorare, unde jocul devine o ocazie de invatare si dezvoltare sanatoasa pentru cei mici. Aici, fiecare vizita este o experienta magica care te apropie mai mult de sufletul copilului din tine si de copilul din viata ta.

DISTIRBUITOR OFFICIAL
Reprezentam cu drag in Romania

Brandurile Llorens, Kaloo, Janod, Le Toy Van, Lilliputiens, Rockit si Injusa. Jucariile acestor producatori sunt recunoscute la nivel global, fiind castigatoare ale multor premii pentru siguranta, design si calitate.

Alte branduri comercializate
Alte branduri comercializate