icon
Politica de Returnare

Oferim o politica de returnare a produselor de 14 de zile calendaristice, ceea ce inseamna ca aveti 14 de zile calendaristice la dispozitie dupa primirea produsului pentru a solicita returnarea acestuia.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, produsul dumneavoastra trebuie sa fie exact in aceeasi stare in care l-ati primit, neutilizat, fara urme de uzura, cu etichetele atasate si in ambalajul original.

Pentru a initia o returnare, e necesar sa ne trimiteti un email la adresa comenzi@elcokids.ro in care va rugam sa specificati numarul comenzii sau al facturii. Dupa confirmarea din partea noastra, coletele returnate se vor trimite la adresa: Str. Fabricilor, Nr. 5, Alba Iulia, CP 510403, jud. Alba.

Ne puteti contacta intotdeauna pentru orice intrebare si telefonic la numarul +40 743 049 746.

Verificarea comenzii la primire

Va rugam sa inspectati comanda dumneavoastra la primire si sa ne contactati imediat daca produsul este defect, deteriorat sau daca ati primit un produs gresit, astfel încat sa putem evalua problema si sa o corectam.

Din pacate, nu putem accepta returnarea cardurilor cadou.

Rambursarea platilor

Va vom notifica odata ce am primit si inspectat returnarea dumneavoastra si va vom informa daca rambursarea a fost aprobata sau nu. In cazul în care este aprobata, veti primi automat rambursarea pe metoda dumneavoastra de plata initiala în termen de 10 zile lucratoare.

Va rugam sa aveti in vedere ca procesarea si inregistrarea rambursarii de catre banca sau compania dumneavoastra de carduri poate dura ceva timp.

Daca au trecut mai mult de 15 zile lucratoare de la aprobarea returnarii dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la adresa comenzi@elcokids.ro.


 

Alte linkuri utile: