skip to content
Articole - Elcokids

Primii pași cu Rose & Chocolat

Înainte de a începe să gândiți culorile și stilurile, este bine să cunoașteți caracteristicile de bază pe care să le aveți în vedere. Acest lucru vă va asigura că primii papuceii ai copilului dvs. le permit piciorușelor să crească normal și confortabil. Colegiul de Pediatrie are această listă de verificare a încălțămintei potivite pentru bebeluși:

  1. Căutați tălpi tăiate aproape de margini pentru a preveni agățarea.
  2. Asigurați-vă că există spațiu pentru mișcare și creștere încorporat în pantof.
  3. Încercați să obțineți pantofi cu fețe din piele moale pentru picioare sănătoase și confort.
  4. Alegeți pantofi cu tălpi ușoare și flexibile pentru a ajuta la dezvoltarea mersului. Majoritatea mărcilor au botoșei, care sunt super-moi și utili în primele câteva luni de mers.
  5. Căutați elemente de fixare reglabile.

Pantofii Rose & Chocolat sunt confecționați în întregime din piele, pentru a oferi copiilor confortul pe care îl merită. Realizați manual, din materiale premium, frumos decorați, se adaptează perfect la picioarele bebelușului. Faceți primul pas în lumea Rose & Chocolat. Pielea naturală are multe avantaje:

  • Aduce suplețe mișcărilor bebelușului
  • Reduce transpirația în mod natural
  • Limitează mirosurile neplăcute
  • Acționează ca un antibacterian natural

Imediat după mersul în picioarele goale, papuceii din piele, precum Botoșeii Rose & Chocolat, sunt considerați de specialiști drept cel mai bun aliat pentru a ajuta copiii să învețe să meargă. Testați într-un laborator elvețian, papuceii au rezultate remarcabile în ceea ce privește normele europene asigurând cel mai bun confort pentru picioarele bebelușului dumneavoastră. Cu tălpile moi din piele, senzațiile sunt foarte asemănătoare cu mersul în picioarele goale, iar prin urmare, Botoșeii Rose & Chocolat sunt o alternativă eficientă pentru picioarele mici, pregătite de aventuri.

Botoșei Rose & Chocolat

Alte sfaturi utile

Pantofii din piele iau forma piciorului, așa că nu ar trebui să-i înmânați niciodată unui alt copil pentru care acea formă poate fi destul de nepotrivită. Asta pentru că le-ar putea afecta dezvoltarea piciorului.

Odată ce ați făcut pasul cu o primă achiziție de pantofi, veți realiza cât de repede cresc picioarele copilului dumneavoastră. Cumpărarea de pantofi poate începe să devină o distracție costisitoare. Opțiunile aproape noi pentru hainele pentru copii sunt întotdeauna o idee bună, dar cu pantofii, din păcate, merită să le cumpărați noi, deoarece se mulează rapid în jurul piciorului purtătorului.

Pantoful copilului dvs. ar trebui să aibă întotdeauna spațiu în față pentru a permite acelor degețele mici să se miște și să se răspândească, astfel încât este esențial să verificați dacă au acest spațiu. Un copil mic tipic va avea nevoie de o nouă pereche de pantofi la fiecare două până la trei luni până când vor avea doi ani și jumătate; după aceea ritmul lor de creștere încetinește puțin.

Picioarele copiilor sunt foarte flexibile și nu sunt deosebit de sensibile, așa că rareori se plâng de zone de presiune sau frecare. Asta înseamnă că va trebui să verificați dacă pantofii se potrivesc regulat.

Continuați să verificați dacă pantofii copilului se potrivesc, deoarece picioarele copiilor cresc foarte repede până când au cinci ani și oasele lor trebuie să crească drepte. Dacă sunt înghesuiți de pantofi sau șosete strânse, oasele moi ale degetelor bebelușului nu vor putea crește corect.

Picioarele bebelușului tău vor crește rapid la fel ca restul, deci este important să te asiguri că a doua, a treia și a patra pereche de pantofi se potrivesc la fel de bine ca prima.

Balerini Rose & Chocolat

Încălțămintea specială Rose et Chocolat a fost creată pentru a spori dezvoltarea naturală a picioarelor celor mici. Un brand premium fondat de părinți elvețieni, inspirați de delicatețea și dulceața copiilor lor nou-născuți. Colecțiile lor cuprind:

  • Botoșeii Rose & Chocolat din piele naturală premium, creați pentru a ajuta la dezvoltarea naturală a picioarelor copiilor. Dau senzație de picioare goale.
  • Balerinii Rose & Chocolat din piele naturală premium, sunt perfecți pentru ocazii speciale și cadouri. Puteți alege modele strălucitoare și colorate sau nuanțe pastel.
  • Pantofii Rose & Chocolat au margini de înaltă calitate - rotunjite, sunt ultra-flexibili potriviți pentru explorare și descoperire, cu un design casual și intelligent.
  • Mocasinii Rose & Chocolat sunt cea mai nouă colecție. Fabricați integral din piele mențin picioarele mici calde în timpul iernii și le răcoresc vara. Cu tălpi realizate din cea mai exclusivistă piele de înaltă calitate, acești mocasini vor aduce confort și stabilitate copilului tău, indiferent dacă este în casă, aleargă sau explorează lumea de afară.

Încălțămintea specială Rose et Chocolat

Peste 50 de modele de botoșei, mocasini, balerini și pantofiori, pentru bebeluși și copii, cu vârsta între 0 luni - 6 ani, vă așteaptă în magazinul Elcokids și online AICI

Cumpărături fericite!

Alte articole recomandate

Cum să-ți ajuți copilul să își gestioneze emoțiile prin joc?
27 sept. 2024
Cum să-ți ajuți copilul să își gestioneze emoțiile prin joc?
Știați că aproximativ 80% dintre copii cu vârste între 3 și 8 ani își dezvoltă abilitățile de gestionare a emoțiilor prin activități de joc? Conform studiilor psihologice, copiii care au...
Citeste mai mult
Back to School la Elcokids – Un Start Magic pentru Micii Exploratori!
31 aug. 2024
Back to School la Elcokids – Un Start Magic pentru Micii Exploratori!
Pregătește-i pe cei mici pentru un an școlar de succes cu ajutorul produselor Elcokids! De la rucsacuri și jucării educative la accesorii de depozitare și soluții de călătorie, avem tot...
Citeste mai mult
Cu ce ne mai jucăm vara asta? Descoperă selecția noastră pentru zile pline de distracție!
10 iul. 2024
Cu ce ne mai jucăm vara asta? Descoperă selecția noastră pentru zile pline de distracție!
Transformați Vara într-o Aventură de Neuitat cu Elcokids: Jucării și Activități pentru Copii
Citeste mai mult