skip to content
Retrospectiv 2020 - Elcokids

Retrospectivă 2020

Anul 2020 a adus o schimbare în întreaga lume. Ne-am lovit cu toții de multe provocări atât în viața personală cât și profesională. Cu toții am suferit într-un fel sau altul și mai ales am pierdu ceva sau pe cineva. La Elcokids am încercat să vedem partea bună a lucrurilor și deși ne-a fost dor de clienții și prietenii noștri care ne vizitau magazinul, v-am regăsit pe toți online.

Ne-am bucurat de fiecare mesaj, de fiecare poză plină de zâmbete inocente. Vă mulțumim!

Deși diferit, anul 2020 ne-a adus și multe bucurii și realizări profesionale. De la evenimente online, până la colaborări cu persoane îndrăgite de mulți dintre voi, Elcokids a crescut în continuare.

Vă reamintim câteva dintre evenimentele anului 2020 pe care le-am trăit împreună online. Și cel mai important, am făcut mulți, mulți copii fericiți.

  • În primul rând vă mulțumim că ne susțineți, împreună am crescut mari! Astăzi comunitatea Elcokids este formată din peste 30000 de prieteni care ne urmăresc cu drag.
  • Magazinul online Elcokids a început timid în anul 2018, bazându-se pe calitatea produselor, unicitatea jucăriilor și siguranța oferită de acestea micuților utilizatori. Astăzi, avem un portofoliu de peste 1000 de produse destinate bebelușilor, copiilor și camerei acestora.
  • Meritele noastre au fost recunoscute de cunoscute branduri internaționale în fabricarea jucăriilor. Suntem mândri să fim importatori și distribuitori oficiali în România pentru brandurile: Llorens, Kaloo, Le Toy Van și Janod.
  • Elcokids este un magazin cu produse premium. Încă de la început am vrut să aducem în magazinul nostru jucării și produse de calitate superioară pentru copii, de la branduri cu renume, cunoscute în întreaga lume și ne-am ținut de cuvânt. În anul 2020 ne-am mărit familia cu noi branduri precum: Indigo Jamm, Janod, JaBaDaBaDo, Le Toy Van, New Classic Toys, Picca Loulou, Smart Games, SmartMax.
  • Proiectul online ”Fii o mamă modernă!” (lansat în 2019) a continuat și în 2020. Împreună cu invitata noastră, Mădălina Arion - Psiholog & Psihoterapeut, am oferit sfaturi utile pentru copii și părinți. De la alegerea jucăriilor potrivite până la cum să facem față pandemiei, materialele noastre video au avut peste 27000 de vizualizări și ne-ați încurajat să continuăm.
  • Ne-am făcut noi prieteni și ne-am bucurat să colaborăm cu personalități dragi vouă precum: Ioana Grama, Dana Rogoz, Elena Gheorghe, Simina Ioica, Alice Cavaleru, FabMuselina, Teo's Kitchen, Ruxandra Luca, Diana Bart, Roxana Blagu, Andra Doicescu, Iulia Iancu, itsDoina, Patricia Tut și mulți alții. Vă mulțumim!
  • Pe lângă toate aceste frumoase întâmplări am avut lunar concursuri și oferte online dedicate vouă, comunitatea Elcokids. Ne-ați scris zilnic, ne-ați lăsat multe comentarii, recomandări, mesaje și ne-ați motivat să rămânem optimiști și veseli într-un an altfel.

Datorită vouă, bazându-ne pe experiența noastră de business, minunații noștri furnizori și expertiza unor oameni cu adevărat profesioniști, suntem pregătiți să continuăm dezvoltarea noastră continuă.

Vă mulțumim că ne-ați însoțit în povestea Elcokids și în acest an și așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună și în 2021. La mulți ani împreună!

Alte articole recomandate

Cu ce ne mai jucăm vara asta? Descoperă selecția noastră pentru zile pline de distracție!
10 iul. 2024
Cu ce ne mai jucăm vara asta? Descoperă selecția noastră pentru zile pline de distracție!
Transformați Vara într-o Aventură de Neuitat cu Elcokids: Jucării și Activități pentru Copii
Citeste mai mult
Ghidul Complet pentru Călătorii cu Copiii: Accesorii și Jucării esențiale
24 iun. 2024
Ghidul Complet pentru Călătorii cu Copiii: Accesorii și Jucării esențiale
Călătoriile cu copiii pot fi o adevărată provocare, dar cu puțină planificare și echiparea corespunzătoare, pot deveni experiențe plăcute și memorabile pentru întreaga familie. Unul dintre aspectele cele mai importante...
Citeste mai mult
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
31 mai 2024
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
Într-o lume în care tehnologia și ecranele sunt tot mai prezente, este important să găsim metode prin care să îi încurajăm pe cei mici să petreacă mai mult timp afară,...
Citeste mai mult