icon website

Retrospectivă 2020

Anul 2020 a adus o schimbare în întreaga lume. Ne-am lovit cu toții de multe provocări atât în viața personală cât și profesională. Cu toții am suferit într-un fel sau altul și mai ales am pierdu ceva sau pe cineva. La Elcokids am încercat să vedem partea bună a lucrurilor și deși ne-a fost dor de clienții și prietenii noștri care ne vizitau magazinul, v-am regăsit pe toți online.

Ne-am bucurat de fiecare mesaj, de fiecare poză plină de zâmbete inocente. Vă mulțumim!

Deși diferit, anul 2020 ne-a adus și multe bucurii și realizări profesionale. De la evenimente online, până la colaborări cu persoane îndrăgite de mulți dintre voi, Elcokids a crescut în continuare.

Vă reamintim câteva dintre evenimentele anului 2020 pe care le-am trăit împreună online. Și cel mai important, am făcut mulți, mulți copii fericiți.

  • În primul rând vă mulțumim că ne susțineți, împreună am crescut mari! Astăzi comunitatea Elcokids este formată din peste 30000 de prieteni care ne urmăresc cu drag.
  • Magazinul online Elcokids a început timid în anul 2018, bazându-se pe calitatea produselor, unicitatea jucăriilor și siguranța oferită de acestea micuților utilizatori. Astăzi, avem un portofoliu de peste 1000 de produse destinate bebelușilor, copiilor și camerei acestora.
  • Meritele noastre au fost recunoscute de cunoscute branduri internaționale în fabricarea jucăriilor. Suntem mândri să fim importatori și distribuitori oficiali în România pentru brandurile: Llorens, Kaloo, Le Toy Van și Janod.
  • Elcokids este un magazin cu produse premium. Încă de la început am vrut să aducem în magazinul nostru jucării și produse de calitate superioară pentru copii, de la branduri cu renume, cunoscute în întreaga lume și ne-am ținut de cuvânt. În anul 2020 ne-am mărit familia cu noi branduri precum: Indigo Jamm, Janod, JaBaDaBaDo, Le Toy Van, New Classic Toys, Picca Loulou, Smart Games, SmartMax.
  • Proiectul online ”Fii o mamă modernă!” (lansat în 2019) a continuat și în 2020. Împreună cu invitata noastră, Mădălina Arion - Psiholog & Psihoterapeut, am oferit sfaturi utile pentru copii și părinți. De la alegerea jucăriilor potrivite până la cum să facem față pandemiei, materialele noastre video au avut peste 27000 de vizualizări și ne-ați încurajat să continuăm.
  • Ne-am făcut noi prieteni și ne-am bucurat să colaborăm cu personalități dragi vouă precum: Ioana Grama, Dana Rogoz, Elena Gheorghe, Simina Ioica, Alice Cavaleru, FabMuselina, Teo's Kitchen, Ruxandra Luca, Diana Bart, Roxana Blagu, Andra Doicescu, Iulia Iancu, itsDoina, Patricia Tut și mulți alții. Vă mulțumim!
  • Pe lângă toate aceste frumoase întâmplări am avut lunar concursuri și oferte online dedicate vouă, comunitatea Elcokids. Ne-ați scris zilnic, ne-ați lăsat multe comentarii, recomandări, mesaje și ne-ați motivat să rămânem optimiști și veseli într-un an altfel.

Datorită vouă, bazându-ne pe experiența noastră de business, minunații noștri furnizori și expertiza unor oameni cu adevărat profesioniști, suntem pregătiți să continuăm dezvoltarea noastră continuă.

Vă mulțumim că ne-ați însoțit în povestea Elcokids și în acest an și așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună și în 2021. La mulți ani împreună!

Alte articole recomandate
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
3 ian. 2024
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
Cu încântare și recunoștință, privim înapoi la anul plin de aventuri minunate al Elcokids. Anul 2023 a fost un an de creștere, inspirație și bucurii pentru toți cei implicați în...
Citeste mai mult
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
30 nov. 2023
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului este în aer! Pentru a face această perioadă specială și mai memorabilă pentru cei mici, ne-am gândit să vă oferim o listă...
Citeste mai mult