icon

Jocurile educative Smart Games și SmartMax

Pentru a ajuta în acest proces de dezvoltare, am adus la Elcokids jocurile logice de la brandurile SmartGames și SmartMax. Acestea sunt create din materiale de calitate care răspund nevoilor celor mici: siguranță, ușurință în folosire și dezvoltare. Scopul jocurilor este de a ajuta copii să-și dezvolte imaginația, concentrarea, perseverența și abilitățiile motorii fine. Sunt adecvate atât pentru activități în cadrul familiei cât și pentru joaca individuală.

Câștigători a mai multor premii internaționale și unul dintre liderii mondiali ai jocurilor de logică, SmartGames, este un brandul internațional, care combină utilul (de a învăța și dezvolta diferite abilități) cu plăcutul (bucuria de a te juca).

”La SmartGames considerăm că învățatul prin joacă este unul dintre cele mai importante concepte în dezvoltarea copilului. Jucându-se, copiii pot învăța și dezvolta diferite abilități cognitive, sociale și lingvistice, și-și pot construi încrederea în sine, necesară navigării prin viață.”

Fiecare joc a fost conceput cu un mecanism unic și inovativ, permițându-i astfel ajustarea sa la diferite nivele de provocări – de la cel mai simplu, la cel mai greu – fiind totodată atractiv pentru fiecare membru al familiei, indiferent de vârstă sau gen. Jocurile SmartGames au ca și scop dezvoltarea a 4 abilități esențiale: cognitive, sociale, lingvistice și de încredere.

Pentru a dezvolta abilități cognitive precum raționamentul vizual și spațial al copiilor, răbdarea, perseveranța și abilitatea de a rezolva probleme, vă recomandăm jocurile de logică: „Colour Catch”, „Cei trei purceluși” sau „Anti-Virus”.

abilități cognitive

Pentru dezvoltarea abilităților sociale puteți încerca oricare joc din colecția Elcokids. Chiar dacă produsele SmartGames au fost gândite pentru un singur participant, nu însemnă că acesta nu poate primi un partener auxiliar. În fond, colaborarea este soluția unei experiențe memorabile! Părinții și educatorii sunt încurajați să participe activ și să-i învețe pe cei mici și mari semnificația lucrului în echipă.

Abilitățile lingvistice pot fi dezvoltate prin jocurile de logică precum „Albă ca Zăpada” sau ”Bunny Boo”, care încurajează învățarea unor indici de orientare și comunicare precum „înăuntru”, „afară”, „deasupra” sau „dedesubt”.

Ca cei mici să devină încrezători în forțele proprii este nevoie de multă muncă. Unii adulți trec prin viață dorindu-și să fi îvățat mai repede tehnci care să le îmbunătățească încrederea în sine. A avea șansa să dezvolți aceste abilități printr-un joc, încă de la o vârsta fragedă, este un succes pe care nu orice gamă de jocuri îl poate aduce.

Descoperiți întreaga gamă de produse SmartGames AICI.

Din categoria jocurilor Smart, face parte și liderul jocurilor logice cu magneți, SmartMax. Aceste jucării stimulează și dezvoltă coordonarea mână-ochi, gândirea logică, recunoașterea culorilor, recunoașterea formelor 2D și 3D, socializarea prin munca în echipă, fantezia și creativitatea.

Având piese supradimensionate, jocurile SmartMax ajută micuții să descopere magia magnetismului. Pe măsură ce cresc, ei vor învăța să construiască structuri mai mari și mai complexe. Toate piesele sunt 100% compatibile cu alte seturi SmartMax.

seturi SmartMax

Tot ce trebuie să faci este să descoperi minunata lume a polilor opuși!

Ca și în orice altă joacă cu magneți, polii diferiți se atrag, cei la fel se resping. O bară în culori reci (verde, albastru, mov și alb) simbolizează Nordul și va fi atrasă doar de o altă bară, în culori calde (roșu, portocaliu, galben și roz) care simbolizează Sudul; în orice altă combinație se resping. Sferele pot conecta mai mult de 20 de bare, atrăgând ambii poli, indiferent de culoarea acestuia.

Contribuie la dezvoltarea activă a celor mici cu aceste jocuri magnetice pe care le găsești AICI.

Alte articole recomandate
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
31 mai 2024
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
Într-o lume în care tehnologia și ecranele sunt tot mai prezente, este important să găsim metode prin care să îi încurajăm pe cei mici să petreacă mai mult timp afară,...
Citeste mai mult
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
30 apr. 2024
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
Sezonul cald este momentul ideal pentru a sărbători evenimentele speciale din viața copilului tău printr-o petrecere memorabilă în aer liber.
Citeste mai mult
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult