icon website

Pasionați de Joc - Le Toy Van

Suntem tare mândri să fim un partener de încredere pentru Le Toy Van, în calitate de unic importator și distribuitor oficial în România pentru frumoasele produse.

Jucăriile din lemn Le Toy Van au fermecat copiii și părinții din întreaga lume prin calitățile lor remarcabile și creativitatea incontestabilă. Proiectate cu dragoste în Marea Britanie, cu note delicate franceze în design, Le Toy Van a dovedit că jucăriile tradiționale pot fi în continuare inovatoare, jucăușe și adorate de copii. Sunt un brand esențial atunci când vine vorba de distracția în familie. Le Toy Van realizează toate jucăriile sale cu materiale tactile etice, durabile, încurajând o viață plină de joc.

Toate produsele sunt garantate pentru a fi sigure pentru cei mici, câștigând astfel chiar și cei mai precauți părinți. Pentru a asigura acest lucru, Le Toy Van testează toate vopselele și lacurile sale înainte de a le aplica pe orice jucărie, astfel încât copiii să se poată juca în timp ce părinții lor se bucură de liniște.

Jucăriile Le Toy Van proiectate în mod unic, câștigătoare cu premii multiple, sunt o adevărată investiție în joc, pentru generațiile următoare.

Vă prezentăm mai jos cele mai cunoscute colecții pe care le regăsiți și în magazinul online Elcokids AICI.

Daisylane Collection

Daisylane Collection

Este prima colecție din portofoliul Le Toy Van. Cu mai bine de 25 de ani în urmă, fondatorul Georges a proiectat prima sa casă de păpuși, esența brandului Le Toy Van. Fabricate etic din materiale durabile, casele de păpuși Daisylane sunt unice, mai mult decât jucării sunt o moștenire de familiei, o adevărată investiție în joc.

Honeybake Collection

Honeybake Collection

Jucăriile din lemn Honeybake sunt perfecte pentru dezvoltarea imaginației și jocului de rol. Concepute într-un stil tradițional, colecția oferă elemente distractive pentru a încuraja jocul social. Este colecția cu cele mai multe premii castigate pentru Le Toy Van, premii care acoperă toate aspectele legate de design, calitate, siguranță, joc și valoare educativă.

Petilou Collection

Petilou Collection

Folosind materiale durabile, vopsele netoxice și margini rotunjite, jucăriile din colecția Petilou oferă un joc sigur în fiecare zi. Colecția cuprinde jucării senzoriale, cu sunete și texturi diferite pentru a încuraja dezvoltarea bebelușilor. Jucăriile tradiționale din lemn Petilou devin rapid preferatele familiei, pentru generațiile următoare.

Cars & Construction

Cars & Construction

Este o colecție vedetă pentru brandul Le Toy Van. Până acum au câștigat peste 15 premii pentru ingenioasele mașini și jucăriile pentru construcții din lemn. Ideale pentru a încuraja imaginația, promovează jocul de rol, permițându-le copiilor să-și îmbunătățească abilitățile senzoriale, de coordonare și să învețe în timp ce se distrează.

Pirates Collection

Pirates Collection

Colecția de pirați se adresează copiilor aventuroși cu impresionanta navă Barbarrossa ca și element central. Premiată pentru design-ul detaliat și impresionant din lemn, este o jucărie care încurajează jocul de rol și imaginația.

Castles Collection

Castles Collection

Colecția Castles de la Le Toy Van poartă copiii în povești cu prinți, prințese și cavaleri, imitând sau creeând propriile aventuri. Cu detalii fine din lemn, colecția Castles încurajează jocul de rol, în timp ce rafinează abilitățile motorii.

Arks Collection

Arks Collection

Colecția Arks este minuțios detaliată, aducând lumea animalelor în brațele copiilor. Colecția începe de la 12+ luni la 3+ ani, ajutând dezvoltarea diferitelor abilități precum dezvoltarea jocului de rol, dexteritate și abilitățile cognitive. În această colecție există trei factori principali de joc, care sunt: sortarea formelor, echilibrarea animalelor și jocul imaginativ. Toate produsele sunt inspirate de Noe și animalele sale.

Farms & Animals Collection

Farms & Animals Collection

Această gamă interactivă de jucării din lemn încurajează copiii să-și folosească imaginația pentru a recreea distracția din curtea unei ferme. Fiecare articol este frumos ilustrat pentru a oferii o experiență realistă și antrenantă.

Descoperiți toate colecțiile de jucării Le Toy Van la Elcokids AICI.

Alte articole recomandate
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
3 ian. 2024
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
Cu încântare și recunoștință, privim înapoi la anul plin de aventuri minunate al Elcokids. Anul 2023 a fost un an de creștere, inspirație și bucurii pentru toți cei implicați în...
Citeste mai mult
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
30 nov. 2023
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului este în aer! Pentru a face această perioadă specială și mai memorabilă pentru cei mici, ne-am gândit să vă oferim o listă...
Citeste mai mult