icon

Indigo Jamm, culoare și imaginație

Fiecare jucărie care iese pe poarta fabricii este inspectată personal de către unul dintre fondatori, pentru a se asigura că totul respectă standardele stricte de calitate si siguranță. Folosind materiale eco-friendly, frumoasele jucării de la Indigo Jamm sunt făcute să reziste în timp.

La Elcokids, vă așteptăm cu cele mai frumoase jucării Indigo Jamm! Descoperiți mai jos, o parte dintre jucăriile noastre preferate.

 jucării Indigo JammVehiculele Indigo Jamm, se adresează copiilor cu vârste începând de la 12 și respectiv 18 luni, fiind realizate din lemn de arbore de cauciuc și vopsite în culori pe bază de apă. Sunt menite a stimula dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării mâini-ochi a micilor “șoferi”, care au astfel posibilitatea de-a așeza pasagerii-pion pe locurile lor, în funcție de culorile care-i reprezintă și de locul fiecăruia în vehicul.

Puteți alege: simpaticul trenuleț Sammy, una dintre rulotele din lemn Indigo Jamm (cea galbenă sau cea albastră), autobuzul londonez sau de școală, excavatorul Dave, mașina de pompieri Freddie, tractorul de la fermă sau să zburați în spațiu cu racheta Ricky și nava spațială Flo.

Cărucioarele pentru păpuși

Cărucioarele pentru păpuși vin pictate în culori calde și luminoase, iar roțile fine și special concepute cu margini de cauciuc rulează fără efort pe orice tip de podea de interior. Cele trei variante care se pot găsi acum pe site-ul Elcokids vin asamblate parțial, fiind nevoie doar de montarea mânerului. Tot ce lipseste acum este o păpușă, care la finalul plimbării in cărucior se poate odihni în pătuțul tip leagăn pentru păpuși, deasemenea disponibil pe site-ul nostru.

Pătuțul este solid, din lemn de arbore de cauciuc obținut în mod sustenabil și este complet echipat cu un set asortat compus din pernă, saltea și pătură.

Atunci când nu sunt la odihnă în leagăn sau plimbate cu căruciorul, păpușile preferate pot fi așezate la masă – în scaunul de masă pentru păpuși. Este înalt și solid, cu o tavă fixă pentru mâncare, în care accesoriile care vin odată cu scaunul – mâncarea, sticla de lapte și lingura – se potrivesc perfect. Vine semi-asamblat, însă asamblarea în sine este simplă și ușoară.

seturi de ceai – cu floricele sau cu inimioare

Dupa servirea mesei, cei mici se pot relaxa la un ceai, împreună cu unul dintre cele două seturi de ceaicu floricele sau cu inimioare. Ambele sunt frumos pictate, având elemente detașabile care încurajează imaginația.

 trusa de doctor

Iar dacă vreodată păpușile se îmbolnăvesc, ele pot fi îngrijite folosind trusa de doctor – care conține stetoscop cu elastic, termometru cu indicator culisant de temperatură , ciocan reflex, oftalmoscop, carnețel pentru notițe, un medicament și o linguriță. Altfel spus, toate instrumentele de care este nevoie pentru ca păpușa să se facă bine. :) La fel ca restul produselor de la Indigo Jamm, și această trusă este vopsită în culori pe bază de apă, fiind astfel pe deplin sigură pentru jocul celor mici.

scuterele din lemn

Să nu uităm scuterele din lemn – albastru sau roz – fara pedale, în stil retro. Sunt elegante și sigure, fiind insă recomandat ca micuții să poată merge bine înainte de-a incepe să le folosească.

Toate aceste jucării de la Indigo Jamm și multe altele care vor aduce cu siguranță bucurie în viețile celor mici vă așteaptă pe site-ul nostru AICI.

Alte articole recomandate
Cu ce ne mai jucăm vara asta? Descoperă selecția noastră pentru zile pline de distracție!
10 iul. 2024
Cu ce ne mai jucăm vara asta? Descoperă selecția noastră pentru zile pline de distracție!
Transformați Vara într-o Aventură de Neuitat cu Elcokids: Jucării și Activități pentru Copii
Citeste mai mult
Ghidul Complet pentru Călătorii cu Copiii: Accesorii și Jucării esențiale
24 iun. 2024
Ghidul Complet pentru Călătorii cu Copiii: Accesorii și Jucării esențiale
Călătoriile cu copiii pot fi o adevărată provocare, dar cu puțină planificare și echiparea corespunzătoare, pot deveni experiențe plăcute și memorabile pentru întreaga familie. Unul dintre aspectele cele mai importante...
Citeste mai mult
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
31 mai 2024
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
Într-o lume în care tehnologia și ecranele sunt tot mai prezente, este important să găsim metode prin care să îi încurajăm pe cei mici să petreacă mai mult timp afară,...
Citeste mai mult