icon website

Indigo Jamm, culoare și imaginație

Fiecare jucărie care iese pe poarta fabricii este inspectată personal de către unul dintre fondatori, pentru a se asigura că totul respectă standardele stricte de calitate si siguranță. Folosind materiale eco-friendly, frumoasele jucării de la Indigo Jamm sunt făcute să reziste în timp.

La Elcokids, vă așteptăm cu cele mai frumoase jucării Indigo Jamm! Descoperiți mai jos, o parte dintre jucăriile noastre preferate.

 jucării Indigo JammVehiculele Indigo Jamm, se adresează copiilor cu vârste începând de la 12 și respectiv 18 luni, fiind realizate din lemn de arbore de cauciuc și vopsite în culori pe bază de apă. Sunt menite a stimula dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării mâini-ochi a micilor “șoferi”, care au astfel posibilitatea de-a așeza pasagerii-pion pe locurile lor, în funcție de culorile care-i reprezintă și de locul fiecăruia în vehicul.

Puteți alege: simpaticul trenuleț Sammy, una dintre rulotele din lemn Indigo Jamm (cea galbenă sau cea albastră), autobuzul londonez sau de școală, excavatorul Dave, mașina de pompieri Freddie, tractorul de la fermă sau să zburați în spațiu cu racheta Ricky și nava spațială Flo.

Cărucioarele pentru păpuși

Cărucioarele pentru păpuși vin pictate în culori calde și luminoase, iar roțile fine și special concepute cu margini de cauciuc rulează fără efort pe orice tip de podea de interior. Cele trei variante care se pot găsi acum pe site-ul Elcokids vin asamblate parțial, fiind nevoie doar de montarea mânerului. Tot ce lipseste acum este o păpușă, care la finalul plimbării in cărucior se poate odihni în pătuțul tip leagăn pentru păpuși, deasemenea disponibil pe site-ul nostru.

Pătuțul este solid, din lemn de arbore de cauciuc obținut în mod sustenabil și este complet echipat cu un set asortat compus din pernă, saltea și pătură.

Atunci când nu sunt la odihnă în leagăn sau plimbate cu căruciorul, păpușile preferate pot fi așezate la masă – în scaunul de masă pentru păpuși. Este înalt și solid, cu o tavă fixă pentru mâncare, în care accesoriile care vin odată cu scaunul – mâncarea, sticla de lapte și lingura – se potrivesc perfect. Vine semi-asamblat, însă asamblarea în sine este simplă și ușoară.

seturi de ceai – cu floricele sau cu inimioare

Dupa servirea mesei, cei mici se pot relaxa la un ceai, împreună cu unul dintre cele două seturi de ceaicu floricele sau cu inimioare. Ambele sunt frumos pictate, având elemente detașabile care încurajează imaginația.

 trusa de doctor

Iar dacă vreodată păpușile se îmbolnăvesc, ele pot fi îngrijite folosind trusa de doctor – care conține stetoscop cu elastic, termometru cu indicator culisant de temperatură , ciocan reflex, oftalmoscop, carnețel pentru notițe, un medicament și o linguriță. Altfel spus, toate instrumentele de care este nevoie pentru ca păpușa să se facă bine. :) La fel ca restul produselor de la Indigo Jamm, și această trusă este vopsită în culori pe bază de apă, fiind astfel pe deplin sigură pentru jocul celor mici.

scuterele din lemn

Să nu uităm scuterele din lemn – albastru sau roz – fara pedale, în stil retro. Sunt elegante și sigure, fiind insă recomandat ca micuții să poată merge bine înainte de-a incepe să le folosească.

Toate aceste jucării de la Indigo Jamm și multe altele care vor aduce cu siguranță bucurie în viețile celor mici vă așteaptă pe site-ul nostru AICI.

Alte articole recomandate
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
3 ian. 2024
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
Cu încântare și recunoștință, privim înapoi la anul plin de aventuri minunate al Elcokids. Anul 2023 a fost un an de creștere, inspirație și bucurii pentru toți cei implicați în...
Citeste mai mult
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
30 nov. 2023
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului este în aer! Pentru a face această perioadă specială și mai memorabilă pentru cei mici, ne-am gândit să vă oferim o listă...
Citeste mai mult