icon website

Avantajele jucăriilor din lemn

Așadar, permiteți-ne să vă prezentăm avantajele acestor jucării.

Sunt jucării sigure - construite să rezite în timp, jucăriile din lemn nu se sparg, nu se rup, nu prezintă un pericol pentru copiii mici.

Sunt jucării educative – dezvoltă imaginația, abilitățile motorii fine și coordonarea. În studiile și cercetările realizate de către specialiști în domeniu, s-a constatat că jucăriile din lemn au un rol foarte important în dezvoltarea armonioasă fizică și psihică a copiilor.

Sunt jucării de calitate - calitatea produselor reprezintă un avantaj major în dezvoltarea acestor jucării, astfel toate produsele sunt în general proiectate și fabricate manual, cu multă grijă și atenție, pentru o durabilitate cât mai îndelungată.

Sunt jucării ecologice - spre deosebire de jucăriile din plastic sau alte materiale, jucariile din lemn nu sunt nocive pentru sănătatea copilului sau pentru mediul înconjurător.

Sunt jucării durabile - care se transmit din generație în generație. Spre deosebire de alte jucării care sunt ușor de distrus sau spart, acestea sunt fabricate să reziste în timp. Adesea aceste jucării deosebite sunt transmise din generație în generație, devenind mici obiecte de colecție. Gândiți-vă doar la căsuțele din lemn Le Toy Van.

Sunt jucării deosebite - vizual, jucariile din lemn sunt mai frumoase și mai elegante decât jucăriile convenționale. În fabricarea lor sunt folosite culori atrăgătoare, calde, plăcute pentru ochii celor mici dar și pentru estetica camerei de joacă. Majoritatea jucariilor din lemn sunt pictate manual folosind vopsele non-toxice, lucru care le da un aspect vizual mult mai atrăgător. Pe lângă design și culori, să nu uităm de textură și finisaje – acestea sunt superioare calitativ altor tipuri de jucării.

Toate aceste beneficii au ca scop jocul îndelungat cu ele, fără să obosească copii și să fie îndrăgite mai mult timp.

În loc să aibă o utilizare limitată, jucăriile din lemn rezistă chiar și zeci de ani. Pe măsură ce copiii cresc, ei vor descoperi noi modalități de a le integra în jocul lor, de a-și dezvolta imaginația, de a rezolva probleme și de a-și dezvolta abilități motorii fine și capacități logice. Jucăriile din lemn sunt unele dintre cele mai inspirate și frumoase cadouri pentru copii.

Toate jucăriile noastre din lemn sunt confecționate manual, fiind sigure pentru copii. Vopseaua folosită este ecologică, pe bază de apă. Finisajele sunt impecabile și ne bucurăm să fim unic importator și distribuitor oficial în România pentru brandurile jucăriilor din lemn Le Toy Van și Janod. Alte branduri cu tradiție în fabricarea jucăriilor din lemn, pe care le regăsiți la Elcokids sunt: Orange Tree Toys, JaBaDaBaDo, Little Dutch, Indigo Jamm, New Classic Toys, OPPI, Wood Trick.

Peste 500 de jucării din lemn, de înaltă calitate, cu un design inovativ și practic, vă așteaptă pe www.elcokids.ro

Alte articole recomandate
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
3 ian. 2024
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
Cu încântare și recunoștință, privim înapoi la anul plin de aventuri minunate al Elcokids. Anul 2023 a fost un an de creștere, inspirație și bucurii pentru toți cei implicați în...
Citeste mai mult
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
30 nov. 2023
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului este în aer! Pentru a face această perioadă specială și mai memorabilă pentru cei mici, ne-am gândit să vă oferim o listă...
Citeste mai mult