icon

"A venit, a venit toamna..." cu reduceri de 20%

Toamna este un anotimp al contrastelor. Pe de o parte aduce o mulțime de roade, culoare și bogăție iar pe de altă parte vine cu frig, ploaie și o stare de oboseală. Astenia de toamnă afectează în general pe toată lume, adulți sau copii, și ne aduce o stare de anxietate și disconfort. 

Ne-am gândit să alungăm astenia de toamnă cu cât mai multe activități distractive. Pe lângă o alimentație sănătoasă și bogată în vitamine, se recomandă și multă mișcare și activități recreative pentru a alunga astenia. Astfel, ne-am pregătit de toamnă cu cele mai interesante jucării și accesorii pentru copii, reduse în magazinul online cu 20%.

1. Să facem mișcare cu mingile Waboba! 

Mingile Waboba sunt mingi de mici dimensiuni ideale pentru jocurile în aer liber, la munte sau la mare. Foarte ușor de prins și de aruncat, sunt jucăriile ideale pentru a-i surprinde pe cei mici, în zeci și zeci de moduri. Alegeți mingile în culoarea și modelul preferat și dați startul la distracție! Apasă AICI și descoperă reducerile online Elcokids.

2. Protecție 100% împotriva razelor UV 

Pe tot timpul anului, fără să ne dăm seama, suntem expuşi constant la raze UV.  Acestea iradiază suprafaţă pământului zilnic, indiferent de anotimp. Shadez a creat ochelarii de soare de înaltă calitate care oferă protecție față de razele solare pentru ochii celor mici. Toți ochelarii Shadez au rame flexibile, lentile anti-spargere și oferă protecție 100% împotriva razelor solare. Sunt siguri, rezistenți, moderni și reduși cu 20% în magazinul online Elcokids AICI.

3. Un somn liniștit 

Săculeții de dormit Little Dutch sunt confecționați din bumbac, oferă confort termic, sunt ușor de spălat și vin în modele și culori calde. Săculeții de dormit pentru bebe, sunt disponibili în trei mărimi: 70 cm, 90 cm și 110 cm. Oferă o aerisire suplimentară, deoarece nu au mâneci și totodată riscul de supraîncălzire și de obstrucție a căilor respiratorii este evitat. Designul inovativ îl va impiedica pe micuț să se răsucească, să se dezvelească sau să alunece în afara pătuțului, oferind un somn odihnitor. Apasă AICI și descoperă reducerile online Elcokids.

4. Jucării din lemn pentru experiențe de durată 

Există ceva special în ceea ce privește jucăriile din lem. Copiii par să înțeleagă asta mai bine decât oricine, având în vedere că jucăriile din lemn nu s-au demodat de-a lungul secolelor și rămân un obiect de joacă pe care îl găsim în fiecare casă, grup de joacă și școală din întreaga lume. Jucăriile Orange Tree Toys sunt perfecte pentru copii. Vopsite în culori vesele, cu vopsea non-toxică, frumos ornate, 100% din lemn natural, aceste jucării au fost concepute pentru a-l menține pe micuțul tău distrat în timp ce își dezvoltă abilitățile. De la clasicele mașinuțe și figurine, până la carusele muzicale, puzzeluri, jucării de mobilitate și educative, jucăriile Orange Tree Toys sunt perfecte pentru orice generație. În magazinul online, le găsiți pe toate reduse cu 20% AICI.

5. Păpușile Llorens, vedetele magazinului Elcokids 

Se știe despre păpușile Llorens că sunt păpuși create să dureze. Lucrate manual, plăcute la atingere, din materiale de înaltă calitate, în dimensiuni diferite, cu sunete sau fără, păpușile Lllorens au devenit vedetele magazinului. Aceste păpuși cu aspect real și detaliat, vin frumos ambalata într-o cutie cadou cu  diferite accesorii. Încă mai găsiți modele reduse online cu 20% pentru păpușile din vechea colecție AICI

Alte articole recomandate
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
31 mai 2024
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
Într-o lume în care tehnologia și ecranele sunt tot mai prezente, este important să găsim metode prin care să îi încurajăm pe cei mici să petreacă mai mult timp afară,...
Citeste mai mult
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
30 apr. 2024
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
Sezonul cald este momentul ideal pentru a sărbători evenimentele speciale din viața copilului tău printr-o petrecere memorabilă în aer liber.
Citeste mai mult
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult