icon website

Povestea păpușilor Llorens la Elcokids

 După cum v-am mai spus, Elcokids a luat naștere în frumosul orășel Alba Iulia. Totul a început cu Eva, fetiță frumoasă și grațioasă care și-a fascinat părinții și le-a dat ideea unui loc în care pot aduce cele mai frumoase jucării pentru copii. Așa a început povestea Elcokids și goana după jucării de calitate. :)

Prima oprire a fost în Spania la brandul de păpuși Llorens. Astăzi, păpușile Llorens au ajuns un brand de referință pentru piața de jucării dar au și o frumoasă poveste în spate.

Llorens are o frumoasă tradiție și este un business de familie. Totul a început în anul 1958, când bunicul familiei a hotărât să fabrice manual păpuși pentru copii. Împărtășind aceleași valori cu ei, bazate pe tradiție și familie, ne-am regăsit cu trag în povestea lor.

 ”Noi, la Muñecas Llorens, am moștenit o tradiție frumoasă: a face copiii să râdă și să viseze creând o serie de păpuși care îi fac fericiți. De când bunicul nostru a început să facă păpuși în 1958, nu am încetat să muncim pentru a atrage zâmbete pe fețele copiilor; la Muñecas Llorens, credem că jocul este cel mai bun mod de a învăța copiii.”

Toate păpușile Llorens sunt realizate în întregime la Onil, Alicante (Spania) și se remarcă pentru producția făcută manual 100% și pentru designurile unice. Țesăturile pe care le folosesc sunt realizate de branduri de îmbrăcăminte cu renume, pentru copii. Toate păpușile Llorens respectă reglementările europene privind siguranța copilului, garantând că micuții dvs. se vor distra în cel mai sigur mod posibil.

Cu accent pe copii, educație și învățare, la Elcokids suntem conștienți de importanța jocului în dezvoltarea emoțională și intelectuală a copiilor. Ca atare, păpușile Llorens se integrează perfect în povestea noastră.

În magazinul nostru fizic și online găsiți produse Llorens din colecțiile:

  • Los llorones de Llorens – este prima colecție lansată. Cuprinde păpușile care plâng cu suzetă și care sunt făcute pentru a forma perechi de gemeni (bebeluș fetiță și băiețel). Alexandra, Rita, Aitana, Joel ... sunt doar o parte dintre păpușile colecției. Gemenii Llorens adoră să fie împreună. Ei poartă întotdeauna haine asorate.
Nuestras muñecas más lindas
  • Nuestras muñecas más lindas – sunt păpușile cele mai moderne din colecție. Vin îmbrăcate în hăinuțe moderne, cu diferite texturi. Cuprind atât păpuși micuțe și cochete de doar 28 cm cât și modele clasice. Valeria, Martina, Sara, Nicole... sunt doar o parte dintre păpușile colecției. Păpușile din această colecție Llorens își mișcă capul, brațele și picioarele, permițând să fie așezate într-o serie de poziții realiste și amuzante.

Recién Nacidos que lloran

  • Recién Nacidos que lloran - Acești nou-născuți sunt pur și simplu cei mai simpatici! Când apăsați corpul lor mic, ei plâng. Când îi îmbrățișați, ei spun mami și tati. Acete păpuși vin cu o serie de rucsacuri mici, coșulețe și hamuri, astfel încât să poată fi transporate - la fel ca un copil adevărat.
Recién Nacidos muy suaves
  • Recién Nacidos muy suaves – aceste păpuși Llorens se remarcă prin textura fină și catifelată care imită pielea unui bebeluș. Deoarece aceste păpuși au tot corpul din vinil pot fii îmbăiate. Tot în această colecție veți regăsi păpușile Bimbo și Bimba, Nico și Nica, Tino și Tina și multe altele, cu o gamă uriașă de accesorii, genți reversibile, pături mici, suport pentru schimbarea bebelușilor și coșuri. Veți dori să le adopți pe toate!

Vestidos y complementos

  • Vestidos y complementos – reprezintă colecția de hăinuțe și accesorii pentru păpușile Llorens și momentan este disponibilă doar în magazinul fizic Elcokids.

Aceasta a fost povestea păpușilor Llorens la Elcokids. Vă invităm cu drag să descoperiți fiecare păpușă, să remarcați fiecare detalui și mai ales să scrieți noi povești de viață împreună cu cei mici! Descoperiți AICI toate păpușile Llorens de la Elcokids.

Alte articole recomandate
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
3 ian. 2024
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
Cu încântare și recunoștință, privim înapoi la anul plin de aventuri minunate al Elcokids. Anul 2023 a fost un an de creștere, inspirație și bucurii pentru toți cei implicați în...
Citeste mai mult
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
30 nov. 2023
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului este în aer! Pentru a face această perioadă specială și mai memorabilă pentru cei mici, ne-am gândit să vă oferim o listă...
Citeste mai mult