icon

Orange Tree Toys - căminul jucăriilor din lemn

Concepute în Marea Britanie, având sediul central în zona rurală din Cotswold, jucăriile Orange Tree Toys bucură neîncetat copiii din întreaga lume, încă din anul 2000.

Calitatea produselor reprezintă un avantaj major în dezvoltarea acestor jucării, astfel toate produsele sunt proiectate și fabricate manual, cu multă grijă și atenție, pentru o durabilitate cât mai îndelungată. Jucăriile Orange Tree Toys au un design tradițional, cu tente englezești, viu-colorate, oferind jucării educative și sigure pentru copii. Vopseaua folosită pentru acestea este netoxică.

„Jucăriile Orange Tree Toys au fost întotdeauna cel mai bune produs create de mine fiind foarte iubite de copii și părinți. Acestea au fost mereu îmbunătățite cu design-uri noi, păstrând o calitate ridicată și prețuri accesibile pe care părinții le iubesc.” - Jeanette Coomber

Echipa creativă a dorit păstrarea legăturii dintre copii și desenele animate sau poveștile copilăriei, care au pus bazele imaginației celor mici. Astfel, pe lângă produsele personalizate, au introdus și produse de marcă. Orange Tree Toys a încheiat contracte cu retaileri licențiați pentru mărcile Peter Rabbit ™ , Disney, Paddington Bear ™ sau Moon and Me.

La Elcokids iubim jucăriile Orange Tree Toys! Iată câteva dintre produsele dragi nouă destinate celor mici.

Jucariile de Tras Orange Tree Toys sunt frumuseți pictate manual în lemn, ideale ca primă jucărie pentru bebeluși. Fie că vorbim despre culori vii sau nuanțe de culori pastel, bebelușii se vor îndrăgosti iremediabil de acestea. Mecanismul de utilizare este foarte simplu și foarte distractiv atunci când copiii învață să umble.

Jucariile de Tras Orange Tree Toys

Asemănătoare, dar pe un alt principiu de funcționare, avem Jucăriile de Împins Orange Tree Toys. Create dintr-un material durabil, de înaltă calitate, acest tip de jucării îi vor însoți pe micuți în primii pași. Alături de personajele preferate, mersul la plimbare va fi întotdeauna vesel, plin de viață și energie. Cei mici vor iubi aceste jucării, fiind puternic fascinați de roțile mari și colorate din lemn care „zboară” în timp ce aceștia se deplasează.

Chiar și pentru părinți aceste jucării pot fi utile, deoarece, ele ne vor spune poziția exacta a celor mici datorită zgomotelor pe care le fac.

 Jucăriile de Împins Orange Tree Toys

Puzzle-urile Orange Tree Toys sunt alegerea ideală pentru a ajuta copiii să învețe într-un mod interesant și atractiv. Sunt unele dintre cele mai potrivite modalități de stimulare a creierului și de testare a inventivității la cei mici. Toate sunt fabricate din lemn, viu colorate și vin în ambalaje potrivite pentru cadouri.

Puzzle-urile Orange Tree Toys

Cu ajutorul cutiuțelor muzicale Orange Tree Toys, cei mici își vor descoperi pasiunea pentru muzică. Tradiționalele cutiuțe muzicale din lemn vor încânta și înfrumuseța camerele celor mici. Animăluțe vor dansa pe melodia „Brahms Lullaby” sau „You are my sunshine”.

Cutiuțe muzicale Orange Tree Toys

Cele mai noi produse sunt jucăriile textile Orange Tree Toys, din bumbac, perfecte pentru a fi îmbrățișate de cei mici. Simpaticele păpuși vin în forme și culori diferite, reprezentând prințese animăluțe sau păpuși elegante, atent fabricate.

Jucăriile textile Orange Tree Toys

Minunatele jucării din lemn natural, 100% netoxice, sigure pentru copii, în culori vibrante și de durată, sunt perfecte pentru micuți să își dezvolte abilitățile prin joc. Toate jucăriile Orange Tree Toys vă așteaptă online AICI sau în magazinul Elcokids din Alba Iulia.

#elcokids = #loveforkids

Alte articole recomandate
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
30 apr. 2024
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
Sezonul cald este momentul ideal pentru a sărbători evenimentele speciale din viața copilului tău printr-o petrecere memorabilă în aer liber.
Citeste mai mult
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult
zed rockit
28 feb. 2024
Confort și Bucurie în Patul Bebelușului
În timpul așteptării cu nerăbdare a sosirii noului membru în familie, pregătirile pentru venirea bebelușului sunt pline de anticipare și bucurie. În acest context, un aspect crucial este patul bebelușului,...
Citeste mai mult