icon website

Jucăriile Janod, jucării din lemn cu tradiție

Totul a început în anul 1970 când Louis Janod a înființat compania franceză Janod având ca activitate crearea și vânzarea de jucării tradiționale din lemn. În anul 2004 a fost creat grupul JURATOYS și compania a început să se dezvolte la nivel internațional.

Astăzi Janod oferă o gamă de jucării colorate și originale pentru copii de la naștere până la 12 ani: jucării de învățare, jocuri de rol, puzzle-uri, jocuri de societate, produse decor cameră copii, jocuri în aer liber, trenuri și mini-vehicule. Janod a câștigat multe premii fiind votați ani la rând unul dintre cele mai populare branduri de jucării pentru bebeluși și copii mici. (locul 3 în 2016, locul 2 în 2018)

În fiecare zi Janod fabriă jucării și jocuri diferite, bazate pe idei noi, originale, folosind materiale sigure și naturale. Rețeta jucăriilor Janod conține 3 ingrediente cheie: DESIGN, IMAGINAȚIE și ÎNVĂȚARE. Toate jucăriile sunt proiectate pe baza acestei rețete de succes.

Deoarece fiecare copil este diferit, Janod creează jucării inteligente care satisfac toate nevoile micuților pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile. Astfel, în magazinul Elcokids găsiți produsele Janod cele mai deosebite, structurate pe diferitele tipuri de joacă.

Jucării de construit și proiectat

Jucării de construit și proiectat

Sunt jucăriile care permit copiilor să-și transmită emoțiile - o nevoie fundamentală în dezvoltarea lor.

Jucării de dezvoltare

Jucării de dezvoltare

Îi ajută pe micuți să perceapă texturi, culori și sunete contrastante. Își vor trezi toate simțurile, dezvolta precizia mișcărilor și dexteritatea și vor descoperi lumea înconjurătoare.

Jucării educative

Jucării educative

Este distractiv să înveți litere și să înțelegi cum funcționează numerele atunci când o faci prin joc. Este important să oferi copilului tău obiceiul de a se concentra în timp ce se joacă, să-și dezvolte memoria.

Jucării de exterior

Jucării de exterior

Încurajați copiii să se deplaseze independent pentru a-și stăpâni mișcările și a-și găsi echilibrul și ritmul.

Fie că este vorba de asamblarea a două părți ale unui puzzle, construirea unui turn cu câteva cuburi, înșurubarea, deșurubarea, urmarea unei căi cu degetele sau împingerea tastei potrivite a unui xilofon, „jocul” necesită mult efort din partea copilului dumneavoastră. Respectarea preferințelor lor și lăsarea lor liberă să experimenteze lucruri, chiar dacă materialele jocului sunt folosite într-un mod neobișnuit, le va permite să reușească să se afirme. Doar ei, repetând aceleași mișcări de mai multe ori, își pot îmbunătăți abilitățile.

Dă-le încredere în sine prin joc! Descoperiți toate jucăriile Janod în magazinul Elcokids sau online AICI.

Alte articole recomandate
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
3 ian. 2024
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
Cu încântare și recunoștință, privim înapoi la anul plin de aventuri minunate al Elcokids. Anul 2023 a fost un an de creștere, inspirație și bucurii pentru toți cei implicați în...
Citeste mai mult
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
30 nov. 2023
Idei cadouri de Crăciun pentru copii
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar magia Crăciunului este în aer! Pentru a face această perioadă specială și mai memorabilă pentru cei mici, ne-am gândit să vă oferim o listă...
Citeste mai mult