icon

La mulți ani, Elcokids!

Luigi Pirandello spunea

"Viața nu se explică, ci se trăiește”.

Probabil de aceea nici noi nu ne putem explica trecerea primului an la Elcokids!

Ne amintim cu drag momentul deschiderii cu veselie, zâmbete, baloane și multe, multe jucării. Ne amintim și momentele dinaintea deschiderii cu emoții, bucurii, surprize și greutăți. Am avut atâtea gânduri și griji! Ne-am întrebat tot timpul: vom reuși să aducem bucurii și altor copii, familii, părinți, bunici, prieteni?! Ne veți da șansa să ne descoperiți povestea?! Din fericire ne-ați îmbrățișat și susținut încă de la început. Încă de la primul contact ați înțeles că Elcokids nu este doar un magazin, este o poveste, un mod de a oferi dragoste și fericire atât celor mici cât și celor mari cu suflet de copil.

Astăzi, astăzi suntem fericiți! :)

A trecut primul an din viața Elcokids și știm că putem împărtăși cu voi toate aceste gânduri. Comunitatea Elcokids crește mare iar primii pași au fost făcuți. În drumul nostru ne-am mai și împiedicat sau am mers de-a bușilea (și probabil o vom mai face, avem doar un anișor) dar am învățat să mergem. Și am mers... Am mers în Franța, Spania, Anglia, Olanda, pentru a căuta cele mai frumoase și de caliate jucării. Branduri de renume (Dolce, Llorens, Kaloo, Le Toy Van, Janod, JaBaDaBaDo, Indingo Jamm, Picca LoulouLittle Dutch, Orange Tree Toys, Shadez, Smart Games, Smart MaxWaboba, Wood Trick) ne-au susținut în căutările noastre pentru a vă oferi produsele perfecte pentru copii.

Chiar dacă povestea Elcokids a început cu familia noastră și a fost inspirată de fetița noastră, Eva; astăzi crește împreună cu voi. Să nu uităm că joaca merită și trebuie să rămână în viețile noastre. ;)

În semn de mulțumire dedicăm acest weekend vouă, voi sunteți parte din povestea Elcokids.

Vă mulțumim!

Alte articole recomandate
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
31 mai 2024
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
Într-o lume în care tehnologia și ecranele sunt tot mai prezente, este important să găsim metode prin care să îi încurajăm pe cei mici să petreacă mai mult timp afară,...
Citeste mai mult
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
30 apr. 2024
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
Sezonul cald este momentul ideal pentru a sărbători evenimentele speciale din viața copilului tău printr-o petrecere memorabilă în aer liber.
Citeste mai mult
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult