icon

KALOO - Creatori de tandrețe

Diferite texturi ale materialelor ajută dezvoltarea limbajului, astfel că, dacă un copil manifestă întârziere în vorbire, prin jocul cu diferite texturi, se creează conexiuni neuronale în creier, importante în debutul vorbirii. De asemenea jucariile cu sunete calme și lumini calde stimulează dezvoltarea micuțiilor. Jucăriile Kaloo sunt moi la atingere, de înaltă calitate, special create pentru bebeluși.

Având numeroase premii și certificări, cu o experiență de peste 20 de ani în fabricarea jucăriilor moi pentru bebeluși, brandul Kaloo sa integrat perfect în Universul Elcokids.

Kaloo se definesc drept „Creatori de tandrețe” și au ales să răspundă la această nevoie naturală de tandrețe, dragoste și confort prin jucării deosebite, moi, sigure pentru bebeluși. Vă prezentăm mai jos o parte din colecțiile Kaloo, minunatele jucării fiind disponibile pe https://www.elcokids.ro/brands/kaloo

I. Jucării moi și de confort

Kaloo Plume este colecția emblematică a mărcii. Cuprinde jucării moi, fabricată în special cu micro-fibre certificate Kaloo, sigure pentru bebeluși de la 0 luni. Materialele Kaloo au grija de pielea sensibilă a copiilor mici și îi stimulează prin forme, culori și texturi.

 

Kaloo Perle este o gamă creată cu multă tandrețe și sensibilitate, precum o colecție de bijuterii clasice și prețioase. Culorile sale pastelate de albastru, roz și crem vor încânta părinții și copiii Toate jucăriile sunt vândute într-o cutie cadou, decorată cu o panglică în aceeași nuanță ca produsul, ideală pentru depozitarea. Ca întotdeauna, finisajele de înaltă calitate și materialele moi, definesc brandul Kaloo.

 

Colecția „Les Amis” este compusă din cele mai dulci jucării pentru copii. Animăluțe simpatice țin companie bebelușilor încă de la naștere. Sunt ușor de recunoscut, după micuța eșarfă albastră din jurul gâtului. Vin într-o frumoasă cutie cadou, personalizată pe fiecare jucărie. Din materiale moi, aceste jucării devin repede cel mai bun prieten al copilului.

 

Colecția Tendresse Kaloo prezintă prima colecție de păpuși moi ale acestui brand. Fetițe sau băieței, în diferite culori și mărimi, aceste păpuși sunt perfecte pentru a însoți și a mângâia copilul, încă de la naștere. Toate țesăturile Păpușiilor Kaloo sunt lavabile și ușor de îngrijit.

Rouge Kaloo este o familie de 3 animăluțe pe care toată lumea le știe: iepuraș, șoricel și urs. Blana lor este extrem de moale, iar brațele lor lungi sunt ideale pentru îmbrățișări mari și pentru apucat. Toate aceste mici detalii amintesc de celebrul stil haute couture. O colecție elegantă și plăcută!

Fiecare dintre jucăriile Kalines au propria personalitate și o serie de detalii care le fac unice. La modă și rafinate, combină armonios moliciunea materialelor, cu o notă de strălucire și culori feminine. O gamă pentru fetițe cu stil!


Un raton și un urs - aceștia sunt cei doi tovarăși dulci din colecția Filoo! Sunt confecționați din materiale diferite, fiecare plăcute la atingere, având numeroase detalii, astfel încât bebelușul să poată trece de la o descoperire la alta. Fiecare personaj vine ambalat într-o frumoasă cutie de cadouri.


PRINCE - Pentru a 20-a aniversare, KALOO a creeat cel mai splendid urs: Prințul Cuddles! Un magnific urs de 60 cm, moale și tandru. Este împodobit cu o coroană aurie și are o blană albă magnifică pentru a oferi copiilor liniște și confort. Acest urs superb este prezentat într-o cutie elegantă neagră cu auriu.

II. Jucării de Dezvoltare

Deoarece stimularea simțuriilor bebelușilor este foarte importantă, Kaloo a dezvoltat o gamă întreagă de cărți, jucării muzicale, centre de activități, jucării educative, jucării dentiție și multe altele.

JUNGLE - Cele mai simpatice personaje din junglă au ajuns la Elcokids prin colecția Jungle. Aceste jucării și accesorii pentru bebe sunt compuse din materiale speciale și concepute pentru a facilita dezvoltarea senzorială la bebeluși.

Activity Book Kaloo - Călătoriți în inima emoțiilor cu aceste cărți moi de activități! Fiecare carte oferă ilustrații frumoase pe care să le urmăriți sub forma unei povești, țesături diferite pentru a fi mângâiate și activități distractive pentru a stimula simțurile bebelușului și a petrece momente dulci împreună.

KACHOO - Această gamă unică include marionete de pluș create pentru a trezi simțurile bebelușului și a-l face să râdă. Micile lor detalii și ccesorii vor ajuta la imaginarea poveștilor și vor da viață acestor mici personaje. Creați un efect surpriză punând mâna în marionetă și împingând animalul din habitatul său. Veți avea izbucniri de râs garantate! ;)


Jucăriile muzicale vor ajuta bebelușii să adoramă pe sunete calde și dulci. Sunt de asemnea jucării moi, drăgălașe, perfecte pentru a ține bebelușii ocupați. Majoritatea sunt lavabile și ușor de întreținut.

Jucăriile de dentiție, suporturile pentru tetiță, micile accesorii sunt printre primele lucrurui neceare bebelușilor.

III. Kaloo Home

Universul Kaloo Home se caracterizează prin culori blânde, modele reconfortante bazate pe teme și obiecte pe care copiii le vor păstra mulți ani, ca niște comori mici. Evidențiați cele mai frumoase momente din primii lor ani de viață prin seturile pentru bebeluși!

IV. FRAGRANCES

Apa parfumată Kaloo este fără alcool și testată clinic pentru siguranța bebelușului. Acestea pot fi utilizate ca și parfum pentru bebeluși, dar și pentru parfumarea camerei sau a hainelor acestora, sau pur și simplu pentru a decora camera. Fiecare apă parfumată Kaloo vine cu o jucărie. Apa parfumată se afla într-o sticlă drăguță, rotundă având capul unui animal de pluș.

Mai multe jucării Kaloo pentru bebeluși descoperiți AICI.

Alte articole recomandate
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
31 mai 2024
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
Într-o lume în care tehnologia și ecranele sunt tot mai prezente, este important să găsim metode prin care să îi încurajăm pe cei mici să petreacă mai mult timp afară,...
Citeste mai mult
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
30 apr. 2024
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
Sezonul cald este momentul ideal pentru a sărbători evenimentele speciale din viața copilului tău printr-o petrecere memorabilă în aer liber.
Citeste mai mult
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult