icon

Cele mai bune jucării pentru piscină sau mare

La Elcokids am adunat toate jucăriile și accesoriile noastre preferate pentru apă, astfel încât să puteți fi pregătiți pentru următoarea excursie la plajă sau petrecere la piscină.

Unele sunt suficient de mici pentru a fi aruncate într-o valiză. Altele oferă ore de divertisment pentru copii, încurajând în același timp exercițiile și dezvoltarea coordonării ochi-mână.

Există atât de multe opțiuni grozave și prietenoase cu orice buget.

De ce să țineți cont când alegeți jucăriile de apă?

  • Intervalul de vârstă

Siguranța este pe primul loc, de aceea subliniem importanța examinării intervalului de vârstă a unei jucării, deoarece aceasta va indica dacă este sigură pentru vârsta propriului copil. Dacă, de exemplu, pe indicații scrie 3+, sunt șanse să existe piese mici care pot prezenta un pericol de sufocare pentru copiii mai mici decât această categorie de vârstă.

  • Materialul

Cu siguranță vă doriți jucării din material care să nu devină urât mirositoare sau mucegăite. Aceasta înseamnă adesea să căutați materiale precum clorură de polivinil (PVC) sau polietilenă (PE). Acest material este, de asemenea, mai ușor de curățat, ceea ce va ajuta să țină la distanță orice miros sau mucegai.

  • Interesul copilului

Este important să vă gândiți la ceea ce îi place copilului înainte de a face achiziția. Dacă este genul care nu poate sta nemișcat, atunci poate doriți să luați în considerare o jucărie care încurajează mișcarea, cum ar fi un colac, o minge de apă sau un pistol stropitor. Pentru copiii care preferă un joc mai creativ, un set cu stropitoare și găletuțe poate fi o opțiune mai bună.

Ce jucării de apă vă recomandăm:

Colacii și vestele de baie

Colacul de baie este unul dintre accesoriile favorite ale micuților atunci când vine vorba de apă, ajutându-i să se bălăcească în siguranță și chiar să învețe să înoate. Toate modelele noastre sunt fabricate din materiale rezistente, sunt sigure pentru copii. Iar pentru micuții aventurieri recomandăm noile veste de înot Liewood, realizate dintr-un material ușor si flexibil, oferind mobilitate maximă și suport. Fermoarul aplicat în partea din față, face produsul ușor de îmbrăcat și totuși sigur de purtat, chiar și la mare.

Piscinele gonflabile

Dacă nu ajungeți la apă sau la piscină, puteți să achiziționați propria piscină pentru copii. Cei mici au parte de toate ocaziile să se distreze și să se răcorească, oriunde v-ați afla! Piscinele au modele drăguțe care vor completa într-un mod delicat decorul curții unde sunt folosite și sunt fabricate din materiale sigure pentru copii și rezistente la razele soarelui și căldură.

Jucăriile de nisip

În timp ce copiii mai mari sprintează prin apă, îi puteți ține ocupați pe cei mai mici cu seturile pentru nisip. Acestea vor asigura zile pline de distracție la mare sau la piscină. Mixul de forme, lopățele, stropitoare și găletușe din silicon sunt jucării perfecte pentru orice moment în care copilul vrea să își dea frâu liber creativității.

Seturile de joacă pentru nisip (mingi, pistoale)

Fără caracteristici suplimentare sau o formă greoaie, pistolul tip tun de apă este suficient de ușor pentru ca copiii să alerge ore întregi. Iar pentru cei care prefer jocurile clasice avem mingile gobflabile.

Mingi & Frisbee Waboba

Printre cele mai cool jucării potrivite pentru copiii mai mari și adolescenți se numără mingile waboba sau frisbee. Acestea sar pe apă, zboară pe distanțe lungi și încurajează socializarea și jocul în echipă.

Care este cel mai bun mod de a curăța o jucărie de apă?

Curățarea jucăriilor de apă este mai ușor decât s-ar putea crede. Folosiți detergent de vase cu apă caldă și clătiți amestecul cu un furtun.

Dacă v-am dat noi idei de joacă și v-am făcut poftă de bălăceală, intrați în magazinul nostru online și descoperiți toate produsele pentru apă.

Alte articole recomandate
Cu ce ne mai jucăm vara asta? Descoperă selecția noastră pentru zile pline de distracție!
10 iul. 2024
Cu ce ne mai jucăm vara asta? Descoperă selecția noastră pentru zile pline de distracție!
Transformați Vara într-o Aventură de Neuitat cu Elcokids: Jucării și Activități pentru Copii
Citeste mai mult
Ghidul Complet pentru Călătorii cu Copiii: Accesorii și Jucării esențiale
24 iun. 2024
Ghidul Complet pentru Călătorii cu Copiii: Accesorii și Jucării esențiale
Călătoriile cu copiii pot fi o adevărată provocare, dar cu puțină planificare și echiparea corespunzătoare, pot deveni experiențe plăcute și memorabile pentru întreaga familie. Unul dintre aspectele cele mai importante...
Citeste mai mult
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
31 mai 2024
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
Într-o lume în care tehnologia și ecranele sunt tot mai prezente, este important să găsim metode prin care să îi încurajăm pe cei mici să petreacă mai mult timp afară,...
Citeste mai mult