icon

Oferă-i copilului tău un somn liniștit!

Primul an de viață al unui copil este plin de un număr mare de repere. Dormitul noaptea în mod regulat poate fi unul pe care părinții îl așteaptă cel mai mult.

Părinților le poate lua ceva timp să se adapteze la rutina de somn a unui nou bebeluș și să învețe cum să se asigure că copilul lor doarme sănătos. Este firesc să aveți întrebări despre ceea ce sunt considerate obiceiuri normale de somn și ce schimbări pot apărea în primele 12 luni de viață ale copilului dumneavoastră.

Brandul Rockit are misiunea de a ajuta copiii să doarmă indifferent de locație.

”Inventăm produse inovatoare și utile pentru somnul bebelușilor, pentru a ajuta părinții epuizați de pe toată planeta” - este deviza lor.

Cum a început totul?

Rockit a fost dezvoltat de Nick, Matt și Matt, trei tați obișnuiți cu șapte copii. Fiica lui Nick, Abby, în vârstă de trei luni, dormea doar în cărucior când se mișca și se trezea imediat ce Nick se oprea la casă la supermarket sau se oprea pentru o cafea binemeritată. El a observat că această problemă îi afectează pe alți părinți obosiți și a decis să facă un prototip rocker. A funcționat și chiar a doua zi Abby a rămas adormită chiar și atunci când căruciorul s-a oprit din mișcare.

Somnul este esențial pentru dezvoltarea umană. În timpul somnului, creierul experimentează o activitate intensă, construind bazele modului în care învățăm și creștem, inclusiv dezvoltarea comportamentului nostru, a emoțiilor și a sistemului imunitar.

Află cum te pot ajuta pe tine și pe copilul tău fiecare produs rockit!

Balansoar portabil pentru bebelusi, Rockit

Copilul tău se trezește de fiecare dată când oprești căruciorul? Dacă da, The Rockit este pentru tine! Pentru acele momente la casă de la supermarket, cafeneaua sau restaurantul unde ai nevoie de o mână în plus pentru a menține căruciorul în mișcare. Sau când te întorci acasă și ai nevoie de 20 de minute pentru a descărca cumpărăturile și a bea o ceașcă de ceai!

Rockit este un balansoar portabil pentru copii premiat. Poate fi atașat la orice cărucior. Se leagănă ușor pentru a-ți liniști micuțul să doarmă sau pentru a-l menține adormit.

Pur și simplu apăsați butonul din partea de sus a produsului și se generează o mișcare de legănare blândă și liniștitoare pentru a-ți menține copilul adormit sau pentru a-l ajuta să adoarmă înapoi.

Caracteristici Rockit: se potrivește tuturor mărcilor de cărucioare, are un motor silențios cu viteză reglabilă, are un ciclu ușor de balansare de 30 de minute, rezistent la apă, se utilizează în interior și în exterior, este sigur de utilizat încă de la naștere și cu doar 4 baterii AA se poate utiliza până la 60 de ore.

Folosiți-l afară sau în casă! O mână de ajutor pentru ieșirile la cafenea, coafor, aeroport - oriunde te duce viața!

De obicei, bebelușul tău te va anunța că este gata să doarmă frământându-se, plângând, căscând sau frecându-și ochii. Puteți folosi aceste indicii pentru a stabili un program care să funcționeze pentru ei.

Fă cunoștiință cu Zed Rockit - Dispozitiv pentru adormit bebelușii cu vibrații și lumini

Zed imită senzația de a fi într-o mașină. Tehnologia sa inteligentă recreează vibrații liniștitoare de joasă frecvență despre care se știe că îi ajută pe copii să adoarmă.

Funcționează și pe saltea. Pur și simplu așezați Zed Rockit pe saltea lângă picioarele bebelușului și apăsați butonul de pornire. Vibrațiile reglate fin se preling prin saltea, confortându-vă bebelușul și încurajând un somn profund.

Caracteristici: funcționează pe orice tip de saltea, este potrivit pentru utilizare încă de la naștere, este rezistent la apă, are 3 niveluri de lumină plus un mod pentru toată durata nopții, are 6 moduri de vibrații calmante cu oprire automată de 1 ora și până la 50 de ore de utilizare la o încărcare.

O parte importantă a dezvoltării unor obiceiuri sănătoase de somn pentru bebelușul tău include să-l înveți să adoarmă singuri. Mulți bebeluși consideră că este liniștitor să fie legănați.

Dispozitiv pentru adormit copiii, Rockit, Wooshh, cu sunete

Dispozitivul pentru adormit copiii Wooshh te ajută să-ți înconjori copilul de sunete liniștitoare. Sunetele reconfortante vor ajuta la îndepărtarea și mascarea zgomotelor perturbatoare permițându-le să doarmă profund.

Caracteristici: 8 sunete liniștitoare de înaltă calitate și 4 niveluri de volum, design mic - astfel încât să-l puteți lua oriunde, USB reîncărcabil, oferă siguranță fiind testat conform standardelor UE/SUA și internaționale de către Intertek, 10% din profituri donate către The Aidie Trust - Protejarea bebelușilor vulnerabili, puteți alege dintre 8 sunete și 4 niveluri de volum - găsiți mediul perfect liniștitor pentru copilul dumneavoastră.

Nu este neobișnuit ca bebelușii să revină la un program de somn neregulat din când în când. Aceste regresii ale somnului sunt o parte normală (și adesea temporară) a copilăriei sănătoase și pot apărea din cauza dentiției, a bolii, a crizelor de creștere, a schimbării somnului sau atunci când învață noi abilități, cum ar fi cum să vorbească sau să meargă.

Dacă ești un proaspăt părinte, vei ști direct cât de greu este să alini un copil să doarmă atunci când tu însuți te simți lipsit de somn. Testează produsele Rockit!

Alte articole recomandate
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult
zed rockit
28 feb. 2024
Confort și Bucurie în Patul Bebelușului
În timpul așteptării cu nerăbdare a sosirii noului membru în familie, pregătirile pentru venirea bebelușului sunt pline de anticipare și bucurie. În acest context, un aspect crucial este patul bebelușului,...
Citeste mai mult
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult