icon

Jucăriile noastre preferate de toamnă

Dacă sunteți ca noi, iubitori de culori calde, calme, care aduc sentimentul de ”acasă” în orice decor, atunci cu siguranță veți iubi recomandările noastre.

Am adunat selecția noastră preferată de jocuri și jucării care nu sunt doar frumoase, ci chiar ajută să aducă acel sentiment confortabil în casa ta, de toamnă.

Primul lucru care ne vine în minte când ne gândim la toamnă sunt culorile copacilor. Așa că, jucăriile inspirate de pădure, natură sunt primele pe lista noastră.

Puzzle-urile Janod sunt perfecte pentru copiii mici și mari. Pentru cei mai mici, puteți alege dintre modelele de puzzluri tactile, luminoase sau din lemn. Pentru copiii mai mari vă puteți aventura la puzzluri de 300, 500, 1000 piese cu decoruri impresionante sau la cele 3D. V-am făcut curioși? Descoperiți zeci de modele la Elcokids.

Zilele calde de toamnă se petrec de obicei afară, în natură. Vă recomandăm să luați cu voi o bicicletă de echilibru sau o trotinetă și nu uitați de casca de protecție! Pentru bebeluși puteți apela la colecția noastră de premergătoare, potrivite pentru primii pași dar și pentru dezvoltarea abilitățiilor celor mici prin jocurile cu activități integrate.

Pentru zilele răcoroase, când cei mici stau în casă, apelați cu încredere la jucăriile de rol și timpul o să zboare cu siguranță. Când copiii se joacă singuri, învață multe lecții valoroase pe care le vor purta de-a lungul vieții. Jucăriile care încurajează copiii să-și folosească imaginația, îi lasă să își dezvolte atât abilitățile motorii cât și creative, dzvoltându-i. Copiii sunt în mod natural creativi. Unii exprimă acest lucru construind lucruri; unii o exprimă prin fantezii, iar alții o exprimă prin artă.

Pentru mersul la grădi sau școală, recomandăm să asortați toamna cu ghiozdanele Lilliputiens. Dragonul Joe, Rinocerul Marius, Căprioara Stella, Văcuța Rosalie sau Vulpea Alice dau viață unor accesorii de poveste.

Dacă toamna aceasta va prins în etapa primilor papucei, trebuie să țineți cont de câteva sfaturi. Picioarele bebelușilor sunt moi și prețioase, așa că trebuie să vă asigurați că alegeți pantofi confortabili și potriviți pentru dezvoltarea micuțului dumneavoastră.

Botoșeii Rose & Chocolat sunt confecționați în întregime din piele, pentru a oferi copiilor confortul pe care îl merită. Realizați manual, din materiale premium, frumos decorați, se adaptează perfect la picioarele bebelușului. Imediat după mersul în picioarele goale, papuceii din piele, precum Botoșeii Rose & Chocolat, sunt considerați de specialiști drept cel mai bun aliat pentru a ajuta copiii să învețe să meargă. Iar dacă ați trecut de etapa primilor pași încercați frumoasele încălțări PJ Shoes, brand integral românesc.

După atâta joacă, distracție și ativitate afară sau în casă, nu uitați de somnul celor mici. Pentru a vă bucura de o plimbare liniștită în parc, printre culorile toameni și foșnetul frunzelor, încercați Balansoar portabil pentru bebelusi, Rockit Poate fi atașat la orice cărucior. Pur și simplu apăsați butonul din partea de sus a produsului și se generează o mișcare de legănare blândă și liniștitoare pentru a-ți menține copilul adormit sau pentru a-l ajuta să adoarmă înapoi.

Acestea au fost doar câteva dintre recomandările noastre pentru acest sezon.

Dacă v-am făcut curioși, nu ezitați să explorați universul Elcokids. Peste 2000 de produse așteaptă să fie descoperite!

Alte articole recomandate
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult
zed rockit
28 feb. 2024
Confort și Bucurie în Patul Bebelușului
În timpul așteptării cu nerăbdare a sosirii noului membru în familie, pregătirile pentru venirea bebelușului sunt pline de anticipare și bucurie. În acest context, un aspect crucial este patul bebelușului,...
Citeste mai mult
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult