icon

Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor

Cu încântare și recunoștință, privim înapoi la anul plin de aventuri minunate al Elcokids. Anul 2023 a fost un an de creștere, inspirație și bucurii pentru toți cei implicați în universul nostru plin de culoare și jocuri. La fel ca și voi, Elcokids a traversat această călătorie cu entuziasm și determinare. Iată câteva momente cheie din universul nostru.

Noi produse
Elcokids a fost dedicat să aducă în casele familiilor din întreaga lume cele mai captivante și educative jucării. În 2023, am fost mândri să lansăm o serie de produse inovatoare, proiectate pentru a stimula imaginația și dezvoltarea copiilor. De la seturi de construcție ingenioase la jocuri educative, am continuat să aducem noutăți în lumea jucăriilor pentru a transforma fiecare moment într-o oportunitate de învățare și distracție. Astăzi, oferim peste 5.000 de jucării și produse premium, care să îi încânte pe copii și părinți.

 jucarii electrice injusa

Noi Branduri
De asemenea noi brandui au ajuns în universul nostru, pe care le-ați iubit de la prima vedere.
INJUSA – cu ajutorul brandului spaniol am oferit o gamă variată de mașini, atv-uri, tractoare, motociclete distractive și spații de joacă, care au cucerit copiii și părinții.
Micastricas – noile perne interactive, ECO, lucrate manual de la renumitul brand olandez au fost pe placul multora.
Hocus Pocus Baby - pernuțele sub formă de dințișori au adus la viață magia Zânei Măseluță.

 premii rockit rocker

Recunoașterea în Industrie
Anul 2023 a fost plin de premii și nominalizări în industrie pentru furnizorii pe care-i reprezentăm cu drag în România. Calitatea și inovația în domeniul jucăriilor pentru copii a fost răsplătită.
Produsele Rockit au fost vedetele anului trecut cu numeroase nominalizări și premii, dintre care amintim:
Balansoar portabil Rockit

  • Locul 1 la Junior Design Awards 2023, categoria cel mai bun produs de călătorie pentru părinți.
  • Locul 1 la Dadsnet Product Awards 2023
  • Locul 1 la competițiile UK Mums TV Pre-school și Baby Awards 2023, unde judecătorii au numit dispozitivul Rockit Rocker ca fiind cel mai bun produs pentru somn și liniște în primii ani pentru bebeluș și cel mai bun cadou pentru viitorii și proaspeții părinți.
  • Marele premiu oferit de Loved by Parents Awards 2023 care au numit dispozitivul rockit cea mai bună soluție pentru dormit și cel mai bun accesoriu pentru cărucior.

Dispozitiv pentru adormit, Rockit Wooshh - Locul 1 la TMM AWARDS 2023 (The Mum Marketplace)
De asemenea brandul Le Toy Van a fost premiat cu aur sau argint pentru produsele lor minunate, dintre care amintim: Set masini de constructii, Le Toy Van, Set tren londonez, Le Toy Van, cu sine si accesorii, 120 piese, Casuta de papusi, Le Toy Van, Palace House, din lemn, Bucatarie din lemn, Le Toy Van, Oxford.
 targ jucarii elcokids

Evenimente și Târguri
Elcokids a continuat să fie prezent la evenimente internaționale și naționale de interes.

  • Ca în fiecare an, Nuremberg Toy Fair este primul eveniment din an pe care nu-l ratăm. Și în 2023 Elena Stanciu, CEO Elcokids, a fost prezentă la cel mai important târg internațional de jucării care adună mai mult de 3000 de expozanți și setează tendințele anului în materie de articole pentru copii.
  • În luna iunie, ziua noastră a fost nu una ci 30 de zile de sărbătoare. Timp de o lună ne-am sărbătorit împreună prin concursuri, oferte și cadouri, iar marele premiu a fost un sejur de 3 nopți de cazare cu ALL INCLUSIVE pentru o familie, la SunGarden Golf & Spa Resort 5*. Și așa au trecut 5 ani. :)
  • Totodată, am participat cu drag la întâlnirea internațională a distribuitorilor Juratoys. Am discutat despre trendurile din piața de jucării și noutăți de la îndrăgitele branduri Janod France, Kaloo și Lilliputiens.
  • Am fost alături de Forbes Kids Romania la evenimentul prietenii naturii.
  • Anul 2023 a adus si noi ”haine” pentru noi, astfel ca am lansat un nou magazin online.

Interviuri și advertoriale

Împreună cu Elena Stanciu, CEO Elcokids, am vorbit despre dezvoltarea armonioasă a copiilor și rolul jucăriilor și în 2023.

  • Mulțumim revistelor ibebe.ro, qbebe.ro, mamistietot.ro, copilul.ro și părinți moderni pentru că au publicat aceste interviuri și ne-au ajutat să oferim multe informații utile despre joc, joacă și universul dedicat copiilor. Găsiți un interviu chiar AICI.
  • Am vorbit tot despre universul minunat al jucriilor și cu avantaje.ro.
  • La sfârșit de an, împreună cu acasa.ro am avut recomandări pentru Mos Craciun.

Colaborări Remarcabile
În cursul anului, am avut privilegiul de a colabora cu o serie de persoane talentate. Aceste colaborări au dus la parteneriate unice, la frumoase concursuri și materiale online educative pentru comunitatea noastră.

  • Roxana Blagu și simpaticul Sasha au fost și în acest an alături de noi, creștem împreună!
  • Ana Maxim și micuța ei prințesă Taisia ne-au încântat și molipsit cu bucuria și gincășia lor to anul.
  • Am avut o colaborare magică și cu Magicianul Robert Tudor.
  • Alături de noi a fost și Ana (dormipuiuledormi.ro) alături de care am aflat noi informații utile și interesante despre somnul bebelușului.
  • Toni Boni a legat universurile noastre prin muzică.
  • Anca Ciota, Roxana Puriș-Topciov, Madalina Bucur, Catrinel Tifrea, Diana Bart, Roxana Vancea, Beatrice Andreea Olaru au fost și ele alături de noi în 2023 și nu numai. Mulțumim tuturor!

Împreună Privim Spre Viitor

Planificăm să continuăm să aducem inovație și bucurie în viețile copiilor, să extindem gama noastră de jucării și produse pentru aceștia și să ne implicăm în activități care să contribuie la dezvoltarea armonioasă a micuților.
Privind în viitor, Elcokids rămâne dedicat misiunii sale de a oferi experiențe captivante și educative pentru cei mici.
Vă mulțumim pentru că ați fost parte din călătoria noastră în 2023, și așteptăm cu nerăbdare să explorăm împreună toate surprizele pe care le aduce anul următor!

Alte articole recomandate
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult
zed rockit
28 feb. 2024
Confort și Bucurie în Patul Bebelușului
În timpul așteptării cu nerăbdare a sosirii noului membru în familie, pregătirile pentru venirea bebelușului sunt pline de anticipare și bucurie. În acest context, un aspect crucial este patul bebelușului,...
Citeste mai mult
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult