icon

Lilliputiens - o lume în care creativitatea este rege!

Lilliputiens este o poveste „Made in Belgium”. Brandul a luat viață în 1995. Doi prieteni s-au angajat într-o încercare de a crea cele mai bune jucării moi. Misiune îndeplinită spunem noi. Deși au ajuns în familia noastră doar anul trecut, comunitatea Elcokids a fost foarte încântată de aceste produse.

Astăzi, brandul Lilliputiens uimește prin paletele sale de culori, gama de materiale și universul său populat de personaje fantastic de drăguțe, care încântă copiii.

Jucăriile Lilliputiens sunt definite de trei cuvinte cheie: ”Smart, sparkling, bonding” (inteligente, strălucitoare, care conectează).

Oferind o mulțime de aventuri surprinzătoare și plăcere pură, colecțiile irezistibile Lilliputiens încântă inimile copiilor și adulților! Jucăriile din țesătură și lemn, cărțile, ghiozdanele și rucsacuri, jocurile de baie și cărțile de rețete sunt pline de fantezie și au fost create pentru a-i distra și a sprijini pe cei mici în dezvoltarea lor. Activitățile inteligente și detaliile neașteptate le stimulează mintea, în timp ce culorile, formele, sunetele și texturile apelează la simțurile copilului și îi gâdilă imaginația.

Personajele tipice ale designerului de jucării marchează colecțiile cu personalitatea lor (și cu bucuria de a trăi!). De la Pablo tucanul, la Alice vulpea, de la Jack leul la Ignace măgarul (și multe altele!), fiecare personaj este unic și adaugă un mare „wow” momentelor de joacă!

Lilliputiens Creative Mums

Echipa Lilliputiens „Creative Mums” este creierul din spatele frumuseții jucăriilor! Ele sunt în centrul fiecărui design, de la concept până la cele mai mici detalii ale produselor. Mamele creative sunt toate femei pregătite profesional, cu o pasiune pentru jucării și cu experiență ca mame. Astfel că toate jucăriile sunt originale și fascinante, cu elemente surprinzătoare și un nivel ridicat de distracție în orice moment.

Întotdeauna inspirate de părinți, bunici și, bineînțeles, de copii, echipa de mamici creative proiectează jucării cu imaginație și integritate. Siguranța, responsabilitatea socială corporativă și cea mai mică amprentă ecologică posibilă sunt esențiale în acest sens.

Siguranța pe primul loc

Siguranța, responsabilitatea socială corporativă și lăsarea unei amprente ecologice cât mai reduse sunt extrem de importante pentru noi Elcokids și furnizorul nostru. Prin urmare, jucăriile Lilliputiens sunt bune nu numai pentru copiii de acum, ci și pentru generațiile viitoare și lumea de mâine.

Jucăriile Lilliputiens sunt testate conform celor mai înalte standarde de siguranță. Materialele folosite sunt atent selectate, reevaluate continuu si supuse celor mai stricte teste (EN71, AZO, CADMIUM, Ftalati, saliva, ASTM). Toate țesăturile colorate și imprimate vin cu un certificat AZO FREE. Acest certificat garantează că toți coloranții folosiți sunt netoxici. Culorile de pe jucăriile din lemn sunt pe bază de apă, iar lemnul este aprobat FSC. Fiecare jucărie este testată pe larg de laboratoare externe acreditate și îndeplinește cele mai stricte standarde.

Știați că jucăriile Lilliputiens au:

  • Toate ambalajele din carton reciclat sau FSC.
  • Toate jucăriile au o umplutură 100% reciclată.

Descoperiți la Elcokids, distribuitor official Lilliputiens, aceste încântătoare produse. Lilliputiens Products

Alte articole recomandate
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
31 mai 2024
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
Într-o lume în care tehnologia și ecranele sunt tot mai prezente, este important să găsim metode prin care să îi încurajăm pe cei mici să petreacă mai mult timp afară,...
Citeste mai mult
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
30 apr. 2024
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
Sezonul cald este momentul ideal pentru a sărbători evenimentele speciale din viața copilului tău printr-o petrecere memorabilă în aer liber.
Citeste mai mult
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult