icon

Insiprație de vară la Elcokids

La Elcokids începem vara cu chef de joacă și articole distractive ce nu pot lipsi niciunui prichindel în acest sezon.

Haideți să vedem împreună cum putem profita de cele nouăzeci de zile de vreme caldă și vacanță pe care le-am așteptat atât de mult!

Ne-am gândit să începem chiar cu o provocare! Cei mici pot începe vara prinzând gustul unui nou hobby – mersul pe bicicletă.

Chiar dacă, inițial, nu vor trece la pedalat, Bicicletele și Tricicletele de echilibru sunt excelente pentru un început timpuriu. Mai mult, aceste articole îi vor face pe copilași să își dezvolte echilibrul, având parte totodată de activitate fizică, atât în casă, cât și afară.

Și prin afară, ne referim chiar la plajă sau în apropierea unei piscine.

Odată ce ne-am învățat cu cele două sau trei roți suntem gata să plecăm într-o aventură, în căutarea unei ape în care să ne răcorim! Este important, totuși, să fim bine echipați!

Articolele de plajă trebuie alese corespunzator sezonului cald, pentru confortul copilasilor. Vă recomandăm o îmbrăcăminte cât mai lejeră, din bumbac organic, care să permită pielii să respire atunci când prichindeii se joacă și pot transpira. Descoperiți colecția noastră de halate pentru baie, prosoape cu glugă simpatice sau poncho.

Pentru piciorușele micuților, noi recomandăm Sandalele pentru copii din magazinul nostru, nu pentru că le-am ales noi, ci fiindcă sunt perfect gândite pentru activitățile și temperaturile din acest sezon.

Aceste săndăluțe de plajă vor oferi libertate piciorușelor și vor permite efectuarea cu lejeritate a tuturor mișcărilor pe care copiii le fac în timpul jocului. Cel mai important aspect este faptul că modelele disponibile pe site permit pielii să respire cu ușurință, evitând astfel apariția de bătături și iritații cauzate de transpirație.

Un alt accesoriu important, ce nu poate să lipsească din outfit-ul de joacă sunt ochelarii de soare. Aceștia nu doar că sunt foarte COOL, dar au și un rol funcțional. Modelele disponibile în magazinul nostru sunt ideale pentru a proteja ochii micuților de radiațile solare nocive, protejându-le astfel vederea.

Odată echipați corespunzător, trebuie să ne gândim la cel mai important factor, înainte de a pleca în drum spre mare. Dacă marea este prea departe, cei mici se pot bălăci oricând în Piscinele pentru copii. Acestea sunt ușor de instalat oriunde în curte pentru ore întregi de bălăceală.

Când vine vorba de ape mai adânci, trebuie să ne gândim și la siguranță, deci este esențial să luăm și cel puțin un Colac de baie. De ce „cel puțin”?

Fiindcă pe lângă faptul că prichindeii se pot bălăci în siguranță, colacele pot fi folosite și ca instrumente de joacă. În timp ce unul este folosit pentru înot, un altul poate fi ținut de mami sau tati ca un coș prin care cel mic să arunce Mingi de plajă sau Mingi Waboba. Aceste moduri de joacă creative pot transforma o simplă zi la piscină într-o experiență memorabilă. p.s. Vă spunem și un mic secret, Mingile Waboba SAR PE APĂ.

Vedetele acestei veri vor fii cu siguranță jucăriile de plajă și nisip. Acestea garantează ore de distracție la plajă și întărește abilitățile motorii fine ale micuțului tău. Un kit ideal de purtat la plajă, la piscină sau în vacanță.

Vara aceasta plănuiți-vă vacanțele așa cum vă doriți și lăsați restul lucrurilor în seama noastră! Pe lângă articole de joacă și încălțăminte, avem pregătită o gamă întreagă de produse menite să vă ajute în călătoriile voastre.

Știm cât de dificil este să îi faceți pe cei mici să adoarmă, să le păstrați mâncarea preferată proaspătă sau pur și simplu să găsiți o geantă pe măsura bagajelor lor. Secțiunea Pentru călătorie rezolvă toate aceste griji!

Să avem o vară minunată!

Cu drag, Elcokids.

Alte articole recomandate
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
31 mai 2024
Cum să încurajezi Joaca în Aer Liber pentru o Viață Sănătoasă?
Într-o lume în care tehnologia și ecranele sunt tot mai prezente, este important să găsim metode prin care să îi încurajăm pe cei mici să petreacă mai mult timp afară,...
Citeste mai mult
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
30 apr. 2024
Cum să-ți organizezi o petrecere tematică perfectă pentru copilul tău
Sezonul cald este momentul ideal pentru a sărbători evenimentele speciale din viața copilului tău printr-o petrecere memorabilă în aer liber.
Citeste mai mult
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult