icon

INJUSA - vehicule electrice premium

INJUSA s-a născut ca o afacere de familie și putem spune astăzi că încă păstrează acel spirit de unire, lucru în echipă și îmbunătățire continuă. Esență care este evidentă în rezultatul celor peste 850.000 de jucării pe care le produce în fiecare an, în designul și finisajele sale și în încrederea acordată de principalii distribuitori de renume naționali și internaționali din peste 120 de țări care vând produsele INJUSA.

Cheia succesului lor provine dintr-o investiție constantă în cercetare și dezvoltare, respectarea unor controale stricte de siguranță și garanția de a fi o producție 100% Made in Spain.

Despre INJUSA

INJUSA a fost înființată ca BERMISAN în 1947 de către Antonio Berbegal Verdú, fondatorul său, dedicată fabricării de camioane, nave și mașini în miniatură din lemn și metal, dar nu a dobândit denumirea actuală de Industrial Juguetera, SA (INJUSA) până în 1951. În anii 1960 a început o perioadă de expansiune. Atunci INJUSA a devenit prima companie spaniolă care a fabricat biciclete și triciclete folosind tuburi metalice obținute din butoaie de ulei goale ca material de fabricație.

La sfârșitul anilor 1970 și începutul anilor 1980, INJUSA s-a poziționat din nou ca o companie spaniolă de pionierat pentru a lansa pe piață o linie de vehicule mari, care funcționează cu baterii. Succesul acestei linii de produse a fost de așa natură încât a permis INJUSA să devină o companie lider mondial în acest domeniu.

Astăzi, INJUSA produce în fabricile sale din Ibi (Alicante) vehicule electrice alimentate cu baterii, triciclete, vehicule cu pedale, motociclete, feronerie și jucării de grădină precum case, leagăne și tobogane.

La INJUSA misiunea lor este de a fabrica jucării care oferă valoare senzorială, educațională și experiențială copiilor, creând o amintire durabilă.

Sustenabilitate

INJUSA crede că o lume durabilă este posibilă și din acest motiv promovează acțiuni care asigură o implicare și un angajament necesar pentru îngrijirea și respectarea mediului în exercitarea zilnică a activităților lor.

În fiecare an își actualizează politica de mediu și se asigură că respectă legislația de mediu, pe lângă achiziționarea de angajamente voluntare pe care, în ciuda faptului că legea nu o impune, le consideră necesare precum reciclarea și gestionarea responsabilă a deșeurilor.

Cercetarea în acest domeniu este esențială pentru a obține noi formule durabile din plastic. Din acest motiv, participă la proiecte ecologice într-o căutare constantă de a produce jucării 100% sustenabile.

Social

INJUSA colaborează în solidaritate cu diferite instituții și asociații cu scopul de a susține inițiative sportive, sociale și educaționale care altfel ar fi imposibil de realizat. INJUSA s-a născut ca o afacere de familie și putem spune astăzi că încă păstrează acel spirit de uniune, de munca în echipă și de îmbunătățire continuă.

Inovația ca premisă

Inovația este imprimată în ADN-ul filozofiei INJUSA și tocmai acest antrenament permite reînnoirea și îmbunătățirea colecției de jucării în fiecare an. Munca constantă pentru a menține o poziție de lider axată pe dezvoltarea de noi jucării care sporesc abilitățile copiilor, sub umbrela siguranței și calității pe care le cere producția din Uniunea Europeană.

Brandul spaniol de jucării pentru copii este specializat în producția de vehicule electrice, fiind cunoscut pentru calitatea și siguranța articolelor pe care le oferă. De aceea, am considerat că se potrivesc în universul Elcokids.

V-am pregătit o gamă variată de mașini, atv-uri, tractoare, motociclete și spații de joacă care îi vor cuceri pe micii aventurieri.

Descoperiți noile articole INJUSA în magazinul nostru online Elcokids!

Alte articole recomandate
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult
zed rockit
28 feb. 2024
Confort și Bucurie în Patul Bebelușului
În timpul așteptării cu nerăbdare a sosirii noului membru în familie, pregătirile pentru venirea bebelușului sunt pline de anticipare și bucurie. În acest context, un aspect crucial este patul bebelușului,...
Citeste mai mult
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult