icon

Jabadabado reprezintă fericirea

Compania este o afacere de familie fondată în 1993 de soții Eva și Calle care au foarte multe lucruri în comun cu fondatorii Elcokids. Noul brand s-a integrat perfect în universul nostru, având valori și filozofii comune.

”La JaBaDaBaDo vom fi întotdeauna copii la inimă; suntem conduși de dragostea noastră pentru cei mici. Filozofia noastră continuă să se bazeze pe conceptul nostru de bază: să proiectăm produse de înaltă calitate, distractive care să sprijine dezvoltarea, jocul și imaginația copiilor, aducând fericire în mica lor lume magică.

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu expresia fericită „Jabadabado” din The Flintstones. Pentru mine Jabadabado reprezintă fericirea. Cu produsele noastre, vrem să împărtășim dragostea și fericirea între copii și, prin urmare, am simțit că o expresie pentru fericire este numele potrivit pentru afacerea noastră ”. Eva Eliasson

Toate produsele JaBaDaBaDo sunt proiectate în Suedia și sunt produse din materiale atent selectate, de cea mai înaltă calitate. O mare parte a colecțiilor sunt realizate din materiale naturale, cum ar fi lemnul și bumbacul. Deci pot deveni mici comori personale care vor dura și vor fi iubite și prețuite generație după generație.

Odată cu realizarea jucăriilor și decorațiunilor pentru copii vine o mare responsabilitate. Când cumpărați unul dintre produsele JaBaDaBaDo, puteți fi întotdeauna siguri că a fost fabricat și testat în conformitate cu reglementările și standardele europene actuale.

Designul produselor JaBaDaBaDo este atemporal și jucăuș, cu accent pe funcționalitate. Având culori vii și pasteluri moi, modele și forme inovatoare și interesante, ele sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea o cameră elegantă și fericită pentru copii.

La Elcokids găsiți multe produse dintre colecțiile JaBaDaBaDo, pe care vă invităm să le descoperiți.

Baby Collection JaBaDaBaDo

Baby Collection

Una dintre experiențele plăcute ca părinte este să îți răsfeți copilul cu cele mai dulci accesorii. Perioada maternității este ca o mare pânză albă așteptând să fie pictată. La Elcokids găsiți cele mai frumoase premergătoare pentru micuți. Cutiile pentru sortat, stivuit și lovit sunt ideale pentru dezvoltarea abilităților la bebeluși.

Deco Collection

Decorarea camerei pentru copii este atât de distractivă! Acesta deschide o lume cu totul nouă a posibilităților de proiectare. Produsele JaBaDaBaDo sunt ușor de integrat în orice cameră pentru copii. Camera unui copil ar trebui să fie un loc foarte plin de viață și fericit. Așa că vă invităm să fiți creativi cu ajutorul mobilierului nostru. Creați mici locuri magice pentru joacă și relaxare cu ajutorul Baldachinelor JaBaDaBaDo.

Toys Collection

Pregătiți-vă pentru o distracție pe cinste cu selecția de jucării JaBaDaBaDo - în forme, culori și modele jucăușe care îi vor fascina pe cei mici. Permiteți-ne să vă ajutăm să oferiți oportunități de joc uimitoare pentru copilul dvs., prin ore de bucurie nesfârșite. Găsiți jucării din lemn, jucării de rol, balansoare, instrumente muzicale și multe altele. Toate jucăriile JaBaDaBaDo vin într-un ambalaj sofisticat, fiind totodată și cadouri perfecte.

Descoperiți AICI toate jucăriile JaBaDaBaDo!

JaBaDaBaDo jucării

La Elcokids, cea mai importantă sarcină a noastră este să vă oferim produse calitative care încurajează imaginația și dezvoltarea copiilor. Imaginația unui copil nu cunoaște limite, iar alimentarea acesteia este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face. Abilitatea copiilor de a-și crea propria lume magică este cea mai mare sursă de inspirație. Zâmbetul și râsul copiilor în timp ce se joacă folosind jucăriile noastre este cea mai bună recunoaștere pe care o putem obține vreodată!

Alte articole recomandate
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult
zed rockit
28 feb. 2024
Confort și Bucurie în Patul Bebelușului
În timpul așteptării cu nerăbdare a sosirii noului membru în familie, pregătirile pentru venirea bebelușului sunt pline de anticipare și bucurie. În acest context, un aspect crucial este patul bebelușului,...
Citeste mai mult
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult