icon

Inspirație pentru Moș Crăciun - cadoul potrivit

Sunteți în toiul pregătirilor pentru cadourile de Crăciun? Alegerea celor mai potrivite daruri de Crăciun pentru copii nu este întotdeauna ușoară, așa că orice scurtătură este binevenită. Majoritatea copiilor nu au învățat încă arta necesară din punct de vedere social de a ascunde dezamăgirea, așa că dacă nu le place darul primit, va fi dureros de evident.

Pentru a asigura țipete de bucurie în dimineața de Crăciun, am întocmit o listă cu sugestii de jucării, de împachetat și așezat sub brad. De la jocuri de rol, la puzzluri inteligente, păpuși drăgălașe și jucării din lemn educative, am adunat cele mai bune jucării, seturi și jocuri pentru copii cu vârsta între 0 luni și 12 ani. Gândiți-vă la noi ca la spiridușii personali de Crăciun! ?

Studiile arata ca oferind celor mici jucăria potrivită pentru vârsta lor, le oferim climatul perfect de dezvoltare și învățare. Oferiți jucăria potrivită la momentul potrivit și inspirați-vă din recomandările noastre! Am încercat și testat sute de jucării pentru a vă aduce lista definitivă a celor mai bune jucării de Crăciun din 2021, într-o gamă variată de prețuri.

Jucării pentru bebeluși #BabyBoy

Întâmpinați noul băiețel al familiei cu un cadou pe măsură. Vă recomandăm produse potrivite pentru dezvoltarea copilului atât în plan cognitiv, cât și social, fizic și emoțional. Puteți alege o jucărie doudou din bumbac organic Kaloo, o jucărie muzicală pentru un somn liniștit sau un centru cu activități Lilliputiens. Mai multe jucării pentru bebeluși vă așteaptă în magazinul nostru online.

Jucării pentru bebeluși #BabyGirl

În primele luni de viață împinsul, trasul, apucatul, sunt jocuri de dezvoltare, necesare, care vin de la sine, prin curiozitatea bebelușilor. Alegeți texturile potrivite pentru fetița voastră! O jucărie textilă, o cărticică cu activități sau o jucărie de tras muzicală sunt o alegere inspirată.

Jucării pentru bebeluși #BabyGirl

Jucării #FirstSteps

În timp ce vă gândiți ce să-i luați micuțului pentru prima aniversare, s-ar putea să vă fie de ajutor un premergător. Este important să-i susținem pe copii pe drumul primilor pași prin jucării care le oferă stabilitate, încredere și siguranță. Alte jucării postrivite sunt cele de tras-împins precum Winnie the Pooh sau măgărușul Kaloo. Iar pentru un maxim de distracție vă invităm să descoperiți secțiunea noastră de Balansoare și Leagăne.

Jucării cu talent #MasterChef

Prin jocurile de rol copii descoperă abilități și pasiuni nebănuite. Cu ajutorul jucăriilor tematice cei mici se vor îndrăgosti de gătit. În stiluri diferite, din lemn, colecția noastră de bucătarii și accesorii pentru gătit sunt sarea și piperul jocului. Deosebitele bucătăriile Le Toy Van și Janod cu sunete, cu siguranță nu încap sub brad dar sunt cadouri WOW. Iar un tort din lemn cu 3 etaje, o pizza sau o cafea bună, nu pot lipsi din meniul oricărui chef.

Jucării instrumente muzicale #TheBand

Se știe că muzica are rol educativ în dezvoltarea copiilor. Un instrument muzical îi ajută pe copii să-și îmbunătățească abilitățile cognitive și să se dezvolte într-un mod creativ. Fie ca optați pentru note liniștite de pian sau acorduri energice de chitară, cei mici se vor distra cu siguranță. Tobă, pian, acordeon, xilofon sau alte seturi de instrumente muzicale din lemn, vă așteaptă online.

Jucării pentru un somn liniștit #SweetDreams

Copiii au parte de o viață foarte activă plină de evenimente zilnice iar somnul îi ajută să crească mari și puternici. Jucăriile noastre sunt perfecte pentru un somn liniștit oferind confort micuților atunci când sunt singuri sau au nevoie de un partener de somn. Iepurașul Kaloo este atât jucărie cât și lampă de veghe cu burtica lui luminoasă, iar o salteluță cu activități poate deveni foarte ușor o salteluță de somn.

Jucării cameră copii #KidsCorner

Camera copilului „crește” odată cu acesta. Recomandăm jucarii și accesorii potrivite atât pentru pătuțul bebelușului, cât și mai târziu pentru decorarea unui spatiu de relaxare. Puteți începe cu un cort de interior, un baldachin, o piscină cu bile sau un covoraș de joacă. Mai multe accesorii pentru camera copiilor vă așteaptă în magazinul Elcokids.

Jucării cameră copii #KidsCorner

Jucării perfecte pentru călătorii #HitTheRoad

Pachetul complet pentru o plimbare de neuitat este compus dintr-o bicicletă cu stil, un rucsăcel pentru jucăria preferată, o pereche de ochelari cool, papucei comozi și multă distracție. Iar dacă vremea de afară vă obligă să stați în casă puteți alege un scuter din lemn perfect și pentru interior sau puzzle-uri portabile precum cele de la Janod cu frumoase cutii. Nu uitați de pachețelul cu apă și gustări.

Sperăm ca aceste sugestii să vă inspire în alegerea celor mai potrivite cadouri pentru cei mici. La Elcokids ne dorim să oferim experiențe de joacă sigure, pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă a copiilor. Ajutându-i pe cei mici să râda, să viseze, să se joace cu jucăriile potrivite și sigure pentru vârsta lor, este gândul care a dat viață businessului nostru. Să vină Moșul!?

Alte articole recomandate
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult
zed rockit
28 feb. 2024
Confort și Bucurie în Patul Bebelușului
În timpul așteptării cu nerăbdare a sosirii noului membru în familie, pregătirile pentru venirea bebelușului sunt pline de anticipare și bucurie. În acest context, un aspect crucial este patul bebelușului,...
Citeste mai mult
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult