Politica de confidentialitate - Elcokids

Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea comercială ELCO BUSINESS SRL, cu sediul la bld. Tudor Vladimirescu, nr. 50A, Alba Iulia, judetul Alba, in incinta Centrului comercial Alba Mall, numar de ordine in Registrul Comertului J01/1118/2004, Cod Unic de Inregistrare RO16888843, prin reprezentant legal, desemnează următoarea procedură de protecție a datelor cu caracter personal colectate de site-ul www.elcokids.ro:

Datele vor fi stocate criptat pe server-ul societății.

Copiile de siguranță ale bazei de date sunt salvate automat la fiecare 24 de ore si sunt păstrate pentru 30 de zile.

Computerele de la care se accesează bazele de date funcționează numai pe baza de parola securizata, in birouri cu acces restricționat, iar orice accesare a bazei de date cu caracter personal este înregistrata automat intr-un fișier de acces (log la prelucrările automate)

Computerele funcționează numai pe baza de software cu licența legala, si îndeplinesc standardele tehnice privind securitatea împotriva atacurilor informatice. Imprimarea informațiilor se face numai de către personalul desemnat si autorizat in acest sens, care a fost de asemenea instruit cu privire la procedura interna de folosire si distrugere a materialelor conținând date cu caracter personal.

Personalul autorizat este informat cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, la cerințele minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal si a semnat, de asemenea, contract de confidențialitate cu societatea. Cunosc, de asemenea, obligația pe care o au de a închide sesiunea de lucru atunci când părăsesc locul de munca.

Datele colectate pe site, vor fi stocate pe server pentru o perioadă de 5 ani, după care vor fi șterse.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Societatea GILMAR TRADING S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: comerț electronic si servicii de comunicații electronice.

Necesitatea datelor personale

Pentru a putea cumpăra Produse de pe www.elcokids.ro este obligatoriu să furnizaţi datele, acestea fiind necesare prelucrării comenzilor plasate de dumneavoastră online. Refuzul dvs. determină imposibilitatea cumpărării de Produse de pe www.elcokids.ro.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: salariaţii operatorului şi partenerii contractuali ai acestuia.

În paginile unde vă cerem informaţii personale, va exista şi un link prin intermediul căruia veţi fi întrebat(ă):

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de la elcokids.ro?

DA         NU

In acest caz datele dumneavoastră fiind folosite in scopuri de reclama, marketing si publicitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor (daca este cazul). Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Societatea ELCO BUSINESS S.R.L., cu sediul la bld. Tudor Vladimirescu, nr. 50A, Alba Iulia, judetul Alba, in incinta Centrului comercial Alba Mall. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Aspecte generale privind utilizarea de cookie-uri de catre acest website

Site-ul www.elcokids.ro utilizeaza cookie-uri. Acest Site este sub controlul si este operat de catre SC ELCO BUSINESS SRL, cu sediul la bld. Tudor Vladimirescu, nr. 50A, Alba Iulia, judetul Alba, in incinta Centrului comercial Alba Mall, numar de ordine in Registrul Comertului J01/1118/2004, Cod Unic de Inregistrare RO16888843.

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea, administrarea si dezactivarea “cookie”-urilor utilizate de Site-ul www.elcokids.ro "Site".

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta prin sectiunea "Contact " de pe Site.

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza.

Scopul utilizarii cookie-urilor de catre Site

Acest Site foloseste cookie-uri din urmatoarele considerente:

pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia;

pentru a genera statistici despre traficul pe site.

Definirea "cookie-urilor" de pe Site

Pe site se folosesc cookie-uri HTTPS. Un cookie HTTPS sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un web-server unui web browser și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către web browser, de fiecare dată când accesează acel server. Un site web care foloseste HTTPS are cookies care impiedica transmiterea lor catre o pagina non-HTTPS chiar daca aceasta este localizata la acelasi URL. Un cookie HTTPS nu este accesibil prin mijloace/ metode non http (care include si HTTPS), cum ar fi Java Script neputand fi tinta unor atacuri de tip cross –site scripting. Un cookie este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator depe care se acceseaza Site-ul.

Cookie-ul este complet “pasiv” nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului.Un cookie este format din doua parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile de pe acest site in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si nici nu asigura accesul la date cu caracter personal.

Rolul cookie-urilor de pe Site

In cadrul Site-ul nostru, “cookie”-urile HTTPS joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii serviciilor de care utilizatorul se bucura cum ar fi:

- oferirea de feedback asupra modului cum este utilizat Site-ul, astfel incat acesta sa poata fi facut si mai eficient si mai accesibil pentru utilizatori; feedback-ul consta in date statistice anonimizate (fara a permite individualizarea utilizatorului).

- informatii despre traficul pe acest site: tipul browserului folosit, timpul petrecut pe site, numarul de pagini accesate, date despre furnizorul de internet al utilizatorului (nume, tara si judet/regiune). 

Rolul cookie-urilor de pe Site

O vizita pe acest site (https://www.elcokids.ro) poate plasa urmatoarele tipuri cookie-uri:

Cookie-uri de analiza (_ga si _gat)

Cookie-uri de sesiune (PHPSESSID)

Cookie-uri de analiza

Site-ul “https://www.elcokids.ro" implementeaza o solutie Google Analytics pentru a colecta informatii despre traficul pe site. De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site, soft-ul de Google Analytics genereaza cookie-uri de analiza. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie-uri, iar daca nu, vor fi generate. Aceste cookie-uri nu sunt folosite de site-ul https://www.elcokids.ro pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.


Pe baza acestor cookie-uri se pot colecta urmatoarele informatii:

Tipul de browser folosit si informatii cu privire la furnizorul de internet (ISP) al utilizatorului precum denumire, tara si judet. Nu se colecteaza / acceseaza date cu privire la adresa IP a terminalului utilizatorului.

- Performanta site-ului

- Ce pagini au fost accesate

- Timpul petrecut pe o pagina sau pe mai multe pagini

Cookie-urile de analiza se numesc ”_ga si _gat”. Cookie-urile _ga si _gat sunt create si folosite de libraria JavaScript a Google Analytics. La prima accesare a website-ului, libraria Javascript Google Analytics creeaza aceste cookie-uri cu valoare random unice care reprezinta client ID. Acest Client ID este folosit ulterior de catre serverul Google Analytics pentru a identifica un utilizator unic.

Cookie-uri de sesiune

Cookie-ul de sesiune este utilizat pentru identificarea unei vizite pe site-ul https://www. elcokids.ro. Acesta expira in momentul in care inchideti browserul dvs. Web sau dupa 1.440 secunde de inactivitate. 

Cookie-ul de sesiune se numeste “PHPSESSID”. La orice vizita pe website Cookie-ul PHPSESSID este creat de webserverul website-ului cu o valoare unica. Acest cookie este folosit pentru a determina o sesiune a unui user. Spre exemplu, daca un user se autentifica cu succes pe website, toate request-urile browser-ului catre webserver sunt atribuite aceluiasi user cat timp cookie-ul nu este expirat sau sters. Daca acest cookie se sterge sau expira, userul trebuie sa se autentifice din nou. Atat cookie-urile de analiza, cat si cele de sesiune de pe Site sunt plasate de domeniul https://www.relcokids.ro accesat de catre utilizator, a carui adresa apare in bara de adrese a browser-ului. 

Cum pot opri / dezactiva cookie-urile?

Pentru a intelege aceste setari si posibilitatile de dezactivare sau stergere a cookie-uri, urmatoarele linkuri pot fi folositoare sau puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookies Settings Internet Explorer

Cookies Settings Google Chrome

Cookies Settings Mozilla Firefox

Cookies Settings Safari

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii

Autentificare

Meniu

Cosul Tau

Cosul de cumparaturi este gol.