Despre noi

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti... asa incep aproape toate basmele.

La fel incepe si povestea noastra...

Intr-un orasel frumos, cu istorie si oameni calzi, s-a nascut Elcokids. Un magazin de poveste, inspirat de o fetita frumoasa si gratioasa, care prin simplele sale gesturi si-a fascinat parintii si le-a dat ideea unui loc in care pot aduce cele mai frumoase jucarii pentru copii.

Creativitatea celor doi si zambetele fetitei lor i-a dus cu gandul prin tari precum Anglia, Elvetia, Franta, Spania si Olanda, de unde au adunat cele mai frumoase accesorii si jucarii pentru copii. Le-au adus pe toate in Alba Iulia si au deschis un nou capitol din viata lor. O poveste cusuta cu fire de pasiune si dragostea iremediabila pentru frumos.

In scurt timp, tot basmul s-a dus online si a aparut un magazin care poate transmite emotii si online.

Aici, oamenii pot descoperi jucării delicate, pe care le pot purta cu ei prin timp, din generație în generație. O păpușă care poate fi lângă cel mic de la primii pași și până atunci când va avea proprii săi nepoței.

Elcokids este un magazin nu doar pentru cei mici, ci si pentru cei mari. Fascinanta lume Elcokids ii atrage pe cei mari de partea copiilor. Te pierzi intr-o lumea care iti aduce nostalgia si bucuria copilariei de mult trecute.

Povestea aceasta este a noastra a tuturor. A fiecarui parinte care isi vede copilul zambind sau al fiecarui copil care se lasa fascinat de toate jucariile pe care le gaseste la noi. Fiecare amintire devine acum de neuitat cu jucariile Elcokids. Fiecare moment al copilariei celui mic ramane prinsa in bratele acestor jucarii care isi gasesc locul in camera lui.

Navigheaza in magazinul nostru pentru a descoperi fascinanta lume Elcokids...

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii

Autentificare

Meniu

Comparatie Produse0Lista Favorite0

Cosul Tau

Cosul de cumparaturi este gol.