Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea comercială ELCO BUSINESS SRL, cu sediul la bld. Tudor Vladimirescu, nr. 50A, Alba Iulia, judetul Alba, in incinta Centrului comercial Alba Mall, numar de ordine in Registrul Comertului J01/1118/2004, Cod Unic de Inregistrare RO16888843, prin reprezentant legal, desemnează următoarea procedură de protecție a datelor cu caracter personal colectate de site-ul www.elcokids.ro:

Datele vor fi stocate criptat pe server-ul societății.

Copiile de siguranță ale bazei de date sunt salvate automat la fiecare 24 de ore si sunt păstrate pentru 30 de zile.

Computerele de la care se accesează bazele de date funcționează numai pe baza de parola securizata, in birouri cu acces restricționat, iar orice accesare a bazei de date cu caracter personal este înregistrata automat intr-un fișier de acces (log la prelucrările automate)

Computerele funcționează numai pe baza de software cu licența legala, si îndeplinesc standardele tehnice privind securitatea împotriva atacurilor informatice. Imprimarea informațiilor se face numai de către personalul desemnat si autorizat in acest sens, care a fost de asemenea instruit cu privire la procedura interna de folosire si distrugere a materialelor conținând date cu caracter personal.

Personalul autorizat este informat cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, la cerințele minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal si a semnat, de asemenea, contract de confidențialitate cu societatea. Cunosc, de asemenea, obligația pe care o au de a închide sesiunea de lucru atunci când părăsesc locul de munca.

Datele colectate pe site, vor fi stocate pe server pentru o perioadă de 5 ani, după care vor fi șterse.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Societatea GILMAR TRADING S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: comerț electronic si servicii de comunicații electronice.

Necesitatea datelor personale

Pentru a putea cumpăra Produse de pe www.elcokids.ro este obligatoriu să furnizaţi datele, acestea fiind necesare prelucrării comenzilor plasate de dumneavoastră online. Refuzul dvs. determină imposibilitatea cumpărării de Produse de pe www.elcokids.ro.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: salariaţii operatorului şi partenerii contractuali ai acestuia.

În paginile unde vă cerem informaţii personale, va exista şi un link prin intermediul căruia veţi fi întrebat(ă):

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de la elcokids.ro?

DA          NU

In acest caz datele dumneavoastră fiind folosite in scopuri de reclama, marketing si publicitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor (daca este cazul). Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Societatea ELCO BUSINESS S.R.L., cu sediul la bld. Tudor Vladimirescu, nr. 50A, Alba Iulia, judetul Alba, in incinta Centrului comercial Alba Mall. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii

Autentificare

Meniu

Comparatie Produse0Lista Favorite0

Cosul Tau

Cosul de cumparaturi este gol.