Blog

Retrospectivă 2021

Retrospectivă 2021

În anul 2021 pandemia și efectele directe, cum ar fi lockdown-ul și distanțarea socială, au dus la o activitate și mai crescută în mediul online. Astfel, deși ne-am văzut mai puțin fațâ în față, ne-am bucurat de o mai mare interacțiune virtuală.

De la evenimente online, până la colaborări cu persoane îndrăgite de mulți dintre voi, Elcokids s-a dezvoltat în continuare. Așa cum v-am obișnuit, venim cu o scurtă retrospectivă a celor mai importante evenimente din universal Elcokids.

 

Haideți să vedem cum am crescut împreună!

·         Comunitatea Elcokids a ajuns la peste 40000 de prieteni online care ne urmăresc cu drag și mii de clienți. Vă mulțumim!

·         Portofoliul nostru de produse s-a dublat, astăzi avem peste 2000 de produse în magazine. 90% dintre ele sunt lucrate manual, toate sunt sigure pentru copii și de la furnizori cu renume în domeniu.

·         Meritele noastre au fost recunoscute de cunoscute branduri internaționale în fabricarea jucăriilor. Suntem mândri că ne-am mărit lista de branduri pentru care suntem distribuitori oficiali în România: Llorens, Kaloo, Le Toy Van, Lilliputiens și Janod.

·         Și dacă tot vorbim de branduri, în acest an am adăugat în portofoliul Elcokids încă 8 branduri precum: piscinele cu bile Agatkowo uimitoarele jucării byAstrup, am completat accesoriile de petrecere Cotton & Sweets, pentru bebeluși am adus două noi branduri dragi Done By Deer și Liewood, iubitul brand Lilliputiens pentru care suntem și distribuitori oficiali, produsele inovative pentru somnic Rockit și noii papucei fabricați în România PJ Shoes.

·         Cu atâtea noutăți, următorul pas firesc a fost deschiderea unui nou depozit Elcokids. Astfel, în anul 2021 am venit cu încă 800mp. Astfel reușim să răspundem la timp solicitărilor voastre.

·         O altă schimbare majoră a fost rebranding-ul Elcokids. Un nou site mai prietenos și util pentru voi.

·         Și în acest an ne-am bucurat să colaborăm cu personalități dragi vouă, dintre care amintim: Roxana Blagu, Ioana Grama, Alina Tanasa, Diana Bart, Andrada Bârsăuan, Vichi Răileanu, Georgiana Lobonț, Daniela Iliescu, Pârvulescu Ana și mulți alții. Vă mulțumim tuturor!

·         Alte frumoase colaborări au fost cele cu revistele:

o   Forbes Kids​ - Elcokids – o lume fascinantă pentru copii și părinți, deopotrivă

o   Alist Magazine by Andreea Esca - Fascinantul univers al copiilor

o   Fashion Premium Magazine

·         În încheierea anului, ne-am bucurat să vorbim despre jucăriile din lemn la Știrile PRO TV.

·         Nu au lipsit concursurile, promoțiile, articolele de pe #elcokidsblog sau newlstterele bilunare dedicate vouă, comunitatea Elcokids.

·         Vă mulțumim că ne încurajați și ne scrieți zilnic! Și în acest an ne-ați lăsat multe comentarii, recomandări, mesaje și ne-ați motivat să rămânem optimiști.

 

Așteptăm cu drag să ne reîntâlnim în 2022. La mulți ani împreună!

Scrie un comentariu

Introdu mai jos codul captcha

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii

Autentificare

Meniu

Comparatie Produse0Lista Favorite0

Cosul Tau

Cosul de cumparaturi este gol.