icon website

Primăvara este aici: cele mai bune jucării pentru copii

Zilele sunt mai luminoase, păsările cântă, iar florile de primăvară au apărut să ne salute. Ne imaginăm că și copiii tăi sunt dornici să ardă o parte din acea energie acumulată în timpul sezonului rece. Puneți iPad-ul jos și luați câteva dintre jucăriile noastre perfecte pentru noul sezon!

Indiferent dacă copiii tăi sunt bebeluși sau de vârstă școlară, un lucru asupra căruia poți fi cu siguranță de acord este că jocul afară este mult mai distractiv cu jucăriile potrivite. Când vremea trece de la frig la cald, jucăriile în aer liber distractive, durabile și antrenante pot fi o adevărată armă împotriva plictiselii.

Care sunt beneficiile jucăriilor în aer liber?

Joaca în aer liber aduce multe beneficii, deoarece ajută copilul să rămână energic, făcând diverse activități fizice încă de la o vârstă fragedă precum: mersul, alergatul, activitățiile de coordonare mână-ochi. Acet tip de joacă îi face pe copii mai independenți și îi ajută să cunoască mai multe despre mediu înconjurător. Jucăriile în aer liber le permit copiilor să se distreze mai mult decât dacă rămână în casă, indiferent de activitățile desfășurate.

Creează experiențe senzoriale în rândul copiilor, permițându-le să se joace în apă, noroi, să se cațere în copaci etc. Copiii care se joacă cu jucării în aer liber tind să devină mai creativi și să dezvolte conexiuni sociale.

Jucăriile potrivite pentru exterior ar trebui să fie adecvate vârstei copiilor și totodată distractive. Dacă jucăria este concepută pentru un copil mai mare, copilul dumneavoastră va fi probabil neinteresat, nu va ști cum să se joace cu ea. Iar dacă este prea mare pentru o jucărie se va plictis foarte repede de ea.

Recomandările noastre sunt:

1. Bicicletele de echilibru

Bicicletele de echilibru sunt o modalitate excelentă de ai ajuta pe cei mici la îmbunătățirea echilibrului, ajutându-i în același timp să obțină o bună coordonare a mâinilor și a ochilor. Bicicletele noastre de echilibru pentru copii sunt dotate cu un scaun reglabil pentru un confort optim, anvelope rezistente și un cadru metallic sau din lemn. Bicicletele sunt suficient de rezistentă pentru a suporta mici lovituri și zgârieturi au vopsea non-toxică, potrivită pentru copii.

Descoperă cele mai iubite modele din magazinul online:

2. Tricicletele

Pentru copiii mai mici, tricicletele sau bicicletele cu 4 roți sunt o alegere excelentă. Puteți alege atât modele care au integrate jocuri distractive precum bicicleta din lemn, Le Toy Van, Ride on Deer sau vehicul din lemn Janod, hipopotam, cu depozitare cât și modele care se dezvoltă împreună cu cel mic precum uimitorul balansoar și tricicletă Janod, 2 în 1, din lemn.

3. Jucării de tras-împins

Sunt jucării cu activități care ajută mersul, echilibrul, înțelegerea și adaptarea la mediul încojurător. Ideale pentru copiii mici, acestea se pot folosi atât în casă cât și la plimbare. Confecționate din lemn, de la branduri cu renume, aceste frumoase și utile jucării nu vor dezamăgi.

Printre cele mai appreciate jucării se numără:

4. Păpuși și jucării de pluș

Indiferent că ieșiți la plimbare, mergeți la grădi sau în vizită la cei dragi, cu siguranță copiii vor dori să aibă alături de ei un prieten de nădejde. Fetițele se vor atașa cu siguranță de frumoasele păpuși Llorens sau de minunatele jucării din pluș cu personaje de poveste. Pentru bebeluși, jucăria doudou este de obicei nelipsită din orice plimbare. Descoperiți sute de posibilități pentru prietenul preferat al copiilor în magazinul online Elcokids.

5. Seturi de joacă

Pentru copiii mai mari, dornici de aventură, avem seturi de joacă inedite din lemn sau jucării educative cu activități precum:

Descoperiți universul Elcokids!

Alte articole recomandate
zed rockit
28 feb. 2024
Confort și Bucurie în Patul Bebelușului
În timpul așteptării cu nerăbdare a sosirii noului membru în familie, pregătirile pentru venirea bebelușului sunt pline de anticipare și bucurie. În acest context, un aspect crucial este patul bebelușului,...
Citeste mai mult
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
3 ian. 2024
Retrospectivă 2023: Realizări, Momente Inedite și Perspective pentru Viitor
Cu încântare și recunoștință, privim înapoi la anul plin de aventuri minunate al Elcokids. Anul 2023 a fost un an de creștere, inspirație și bucurii pentru toți cei implicați în...
Citeste mai mult