icon

Jucării și Cadouri de Iepuraș

Mai este puțin timp până la venirea zilelor de Paște și parcă putem vedea deja urechiușele iepurașului cum se apropie.

Fie că este prima dată când sărbătoriți aceste zile împreună cu cel mic sau aveți deja experiență, am pregătit o mulțime de idei de cadouri pentru acest moment special din an. Desigur, sugestiile sunt ideale și pentru o rudă sau un prieten care dorește să facă copilașului un cadou potrivit vârstei lui.

Toate articolele pot fi achiziționate rapid și ușor din magazinul online Elcokids, iar noi ne vom asigura că ajung la timp pentru ca prichindeii să se poată bucura de ele.

Haideți să vedem ce aduce iepurașul anul acesta!

Articole pentru plimbări în aer liber

Pentru că vremea va continua să se încălzească ne putem gândi fără probleme la cadouri pentru activități în aer liber. Nu doar că sunt distractive, dar ieșirile în natură și mișcarea sunt extrem de benefice pentru copii.

Bicicletele de echilibru și triciclete sunt un cadou ideal pentru excursii pe afară începând cu vârsta de 2 ani. Cu modele creative, inspirate din realitate, acestea îl vor ajuta pe copilaș să își dezvolte echilibrul și cooordonarea. Mai mult, el îi va putea imita pe copiii mai mari și va fi pregătit să învețe mai ușor să meargă pe bicicleta obișnuită, fara roți ajutătoare.

Printre sugestiile noastre se află cu siguranță:

Balansoare și leagăne distractive

Pentru bebelușii dornici de relaxare, iepurașul poate veni cu drăgălașele Balansoare, în formă de animăluțe. Aceste articole sunt o soluție ideală pentru a-l ajuta pe cel mic să-și dezvolte echilibrul într-un mod distractiv, care îl va captiva o perioadă lungă.

Balansoarele sunt dotate cu spătar, un element de protecție detașabil și sistemului anti-răsturnare pentru a oferi copilașului un plus de siguranță în timpul jocului.

Pentru un copil dornic de legănat, cu siguranță următoarele sugestii vor fi o alegere ideală:

Jucării de rol pentru micuții creativi

Dacă doriți să îi oferiți celui mic un dar care să îi stimuleze imaginația, jucăriile de rol sunt alegerea potrivită.

Cei mici își creează propriile jocuri și se imaginează în diferite meserii și ipostaze ale oamenilor mari. Astfel pot deveni, medici, bucătari, pompieri sau alt personaj dorit de ei.

Pentru un cadou care va încânta cu siguranță orice prichindel vă sugerăm:

Ajutați-i pe micuți să descopere lumea

Pentru bebelușii care au nevoie de stimulare în procesul de creștere și de descoperire a lumii înconjurătoare, Jucăriile cu activități pot fi atât un cadou adorabil cât și unul util.

Cel mic poate profita de aceste jucării ca articole individuale sau acestea pot fi integrate într-un Centru de activități pentru bebeluși. Texturile diverse, sunetele, culorile intense și aspectul prietenos sunt special create pentru a-i oferi bebelușului stimulii de care are nevoie pentru a rămâne curios.

Totodată, jucăriile senzoriale multiactivități sunt fascinante și sunt gândite astfel încât să îl ajute pe cel mic să își dezvolte abilitățile motorii, să îi ușureze durerile venite odată cu apariția dințișorilor cu ajutorul elementelor de dentiție și nu în ultimul rând să exploreze mediul înconjurător.

Am ales cele mai drăguțe Jucării cu activități:

Nu putem uita de vedetele acestei sărbători – Iepurașii!

Micuții iepurași din pluș sunt un cadou pe care copii nu-l vor putea lăsa din brațe! Fie că vorbim despre jucăriile de pluș din colecția Fripons, de jucării doudou sau de iepurași de noapte, toate aceste articole au în comun un lucru – sunt gândite pentru a deveni cel mai bun prieten al micuților în primii ani de viață.

Datorită plușului moale, dar și a celorlalte materiale menite să ofere o experiență senzorială complexă, aceste jucării vor liniști și alina copilașii, ajutându-i să adoarmă rapid.

Jucăriile de pluș rămân articole atractive pentru copii și după vârsta de 12 luni. Ei vor inventa o mulțime de scenarii și jocuri cu noul lor partener de aventuri și îl vor lua pe drăgălașul urecheat peste tot după ei.

Un cadou bun devine însă perfect atunci când îl oferim din suflet celor dragi și petrecem timp prețios împreună.

Descoperiți peste 2000 de produse premium, în magazinul online Elcokids. Să vină iepurașul!

Alte articole recomandate
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult
zed rockit
28 feb. 2024
Confort și Bucurie în Patul Bebelușului
În timpul așteptării cu nerăbdare a sosirii noului membru în familie, pregătirile pentru venirea bebelușului sunt pline de anticipare și bucurie. În acest context, un aspect crucial este patul bebelușului,...
Citeste mai mult
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult