Blog

Cum să amenajezi camera copilului

Cum să amenajezi camera copilului

Copiii au nevoie de o cameră a lor unde să se joace, să învețe, să își petreacă timpul și să se odihnească, iar noi ca părinți încercăm să le oferim cât mai multe instrumente care să îi ajute în dezvoltarea armonioasă.

Atunci când vrei să îi amenajezi camera, începe simplu: o culoare veselă pe pereți, mobilă adecvată pentru vârsta lui și un covor pentru copii lavabil care să nu îți dea prea multe bătăi de cap în cazul în care se murdărește. Restul rămâne la alegerea ta în funcție de cât spațiu mai ai disponibil. Avem câteva recomandări pentru tine, astfel încât să fie și o cameră funcțională.

1.       Alege un cort de cameră pentru intimitate

Pentru zilele cu ploaie sau momentele în care copilul tău își dorește un spațiu al lui în care să se joace sau să se relaxeze, cortul Little Dutch poate să fie setup-ul perfect în orice cameră. Cu loc destul pentru cel mic și jucăriile preferate, acesta poate fi ușor tranformat și într-un spațiu educativ, unde să învețe ce înseamnă “mersul cu cortul” și contactul cu natura. Plus de asta, dacă plecați în concediu sau la bunici, puteți să îl luați cu voi pentru că este extrem de ușor de dezasamblat.

2.       Adaugă un loc comod de șezut

Și cei mici obosesc câteodată și vor să se relaxeze stând pe un scaun confortabil. Noi îți recomandăm să alegi ori un fotoliu cu o formă inedită, ori o pernă de șezut din bumbac. Suntem siguri că prichindelul va aprecia și faptul că dacă se vrea să stea cu voi în cameră, tot ce trebuie să facă este să prindă perna de mâner și să o ducă cu el oriunde are nevoie.

3.       Crează un loc de unde să zburde creativitatea

Fiecare copil are nevoie de un spațiu unde să poate să picteze, să se joace, să citească sau să aibă întâlniri regulate la ceai cu prietenii imaginari. Un set de masă cu scaune este o completare foarte bună pentru camera copilului fie că alegi o variantă simplă și elegantă, fie una mai colorată și cu pahar detașabil pentru a depozita creioane și pensule.

4.       Un detaliu important: piscina cu bile

Piscina cu bile este una dintre cele mai comune modalități de petrecerea timpului în orice loc de joacă. Iar acum, este și mai simplu să îi oferi copilului tău un spațiu de joacă unde să învețe coordonarea și să dezvolte abilități motorii fine chiar la el în cameră. Suntem siguri că 200 de bile sunt de ajuns, dar cu cei mici nu știi niciodată, așa-i? 

5.       Nu uita de lădița de jucării

Știm, de multe ori jucăriile ajung din nou pe covor, chiar înainte să termini de adunat. Dar dacă totuși apuci să le depozitezi, îți propunem să le pui într-o lădiță de lemn, realizată manual, cu balamale cu închidere moale pentru copii și litere în relief, care o să fie o piesă elegantă în camera copilului. Și mai are o caracteristică de care sigur te vei bucura atât tu, cât și prichindelul: funcționează și ca scaun la nevoie. 

Scrie un comentariu

Introdu mai jos codul captcha

Utilizam cookie-uri si alte tehnologii, pentru a putea pune la dispozitie paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea acestora catre partenerii nostri de marketing online. Informatii

Autentificare

Meniu

Comparatie Produse0Lista Favorite0

Cosul Tau

Cosul de cumparaturi este gol.