icon

Avantajele jucăriilor din lemn

Așadar, permiteți-ne să vă prezentăm avantajele acestor jucării.

Sunt jucării sigure - construite să rezite în timp, jucăriile din lemn nu se sparg, nu se rup, nu prezintă un pericol pentru copiii mici.

Sunt jucării educative – dezvoltă imaginația, abilitățile motorii fine și coordonarea. În studiile și cercetările realizate de către specialiști în domeniu, s-a constatat că jucăriile din lemn au un rol foarte important în dezvoltarea armonioasă fizică și psihică a copiilor.

Sunt jucării de calitate - calitatea produselor reprezintă un avantaj major în dezvoltarea acestor jucării, astfel toate produsele sunt în general proiectate și fabricate manual, cu multă grijă și atenție, pentru o durabilitate cât mai îndelungată.

Sunt jucării ecologice - spre deosebire de jucăriile din plastic sau alte materiale, jucariile din lemn nu sunt nocive pentru sănătatea copilului sau pentru mediul înconjurător.

Sunt jucării durabile - care se transmit din generație în generație. Spre deosebire de alte jucării care sunt ușor de distrus sau spart, acestea sunt fabricate să reziste în timp. Adesea aceste jucării deosebite sunt transmise din generație în generație, devenind mici obiecte de colecție. Gândiți-vă doar la căsuțele din lemn Le Toy Van.

Sunt jucării deosebite - vizual, jucariile din lemn sunt mai frumoase și mai elegante decât jucăriile convenționale. În fabricarea lor sunt folosite culori atrăgătoare, calde, plăcute pentru ochii celor mici dar și pentru estetica camerei de joacă. Majoritatea jucariilor din lemn sunt pictate manual folosind vopsele non-toxice, lucru care le da un aspect vizual mult mai atrăgător. Pe lângă design și culori, să nu uităm de textură și finisaje – acestea sunt superioare calitativ altor tipuri de jucării.

Toate aceste beneficii au ca scop jocul îndelungat cu ele, fără să obosească copii și să fie îndrăgite mai mult timp.

În loc să aibă o utilizare limitată, jucăriile din lemn rezistă chiar și zeci de ani. Pe măsură ce copiii cresc, ei vor descoperi noi modalități de a le integra în jocul lor, de a-și dezvolta imaginația, de a rezolva probleme și de a-și dezvolta abilități motorii fine și capacități logice. Jucăriile din lemn sunt unele dintre cele mai inspirate și frumoase cadouri pentru copii.

Toate jucăriile noastre din lemn sunt confecționate manual, fiind sigure pentru copii. Vopseaua folosită este ecologică, pe bază de apă. Finisajele sunt impecabile și ne bucurăm să fim unic importator și distribuitor oficial în România pentru brandurile jucăriilor din lemn Le Toy Van și Janod. Alte branduri cu tradiție în fabricarea jucăriilor din lemn, pe care le regăsiți la Elcokids sunt: Orange Tree Toys, JaBaDaBaDo, Little Dutch, Indigo Jamm, New Classic Toys, OPPI, Wood Trick.

Peste 500 de jucării din lemn, de înaltă calitate, cu un design inovativ și practic, vă așteaptă pe www.elcokids.ro

Alte articole recomandate
Impactul Cadourilor pentru Copii
29 mar. 2024
Impactul Cadourilor pentru Copii
Oferirea cadourilor copiilor într-un mod responsabil nu este doar despre a oferi un obiect, ci despre a transmite valori importante precum recunoștința, generozitatea și responsabilitatea.
Citeste mai mult
zed rockit
28 feb. 2024
Confort și Bucurie în Patul Bebelușului
În timpul așteptării cu nerăbdare a sosirii noului membru în familie, pregătirile pentru venirea bebelușului sunt pline de anticipare și bucurie. În acest context, un aspect crucial este patul bebelușului,...
Citeste mai mult
jucarii cu activitati
31 ian. 2024
Beneficiile jucăriilor cu activități în dezvoltarea bebelușilor
În călătoria captivantă a creșterii bebelușului, alegerea jucăriilor potrivite joacă un rol esențial în dezvoltarea sa. Este important să optăm pentru jucării de calitate, sigure și stimulative. În primele luni...
Citeste mai mult